keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Valven “höyrykoneet” sekä ohjain siirtyy ensi vuoteen

Valven Eric Hope ilmoittaa lyhyessä tiedotteessa että varsinkin ohjaimen kehitystyölle annetaan lisäaikaa vielä ensi vuoteen saakka.

Kyse on Hopen mukaan valtavasta määrästä uudistuksia joiden parissa tiimi työskentelee tällä hetkellä, uudistuksia vain on yksinkertaisesti liikaa ja niiden lisääminen mielenkiintoiseen ohjaimeen vaatii aikaa vielä niin paljon että myyntiversion julkaisua olisi siirrettävä ainakin vuodella.

Prototyypit joita on lähetetty muutamia tuhansia kappaleita Valven Steam pelaajayhteisön jäsenille on Eric Hopen mukaan kerännyt paljon hyödyllistä palautetta, paineet luoda ohjaimesta parempi ennen kuin se tuodaan lopullisena versiona myyntiin ovat suuret.

Steam laitekonseptit esiteltiin jo viime vuonna ja niiden oli tarkoitus tulla myyntiin tämän vuoden aikana.

Ei niin yksinkertaisesta kehitystyötä:

Steam pelikonsolit / tietokoneet on jo esitelty ja ne ovat periaatteessa valmiita koska ne perustuvat perinteiseen jo saatavilla olevaan rautaan.

Steam OS -käyttöjärjestelmä joka näihin laitteisiin tulee, on kuitenkin myös vielä pahasti kesken vaikkakin päivittyy jatkuvalla syötöllä. Toistaiseksi kuitenkaan käyttöjärjestelmä puolella ei ole vaadittu lisäaikaa mutta nyt julkaistu ehdotus antaa myös käyttöjärjestelmän kehitystyölle sitä huomattavasti lisää jonka he voivat käyttää vaikka bugien laajempaan metsästykseen ja korjaukseen.

Valve toimii tämän laitekehitystyön kanssa samalla tavalla kuin peliensä osalta. “Valmistuu kun on valmistuakseen, tarkkaa päivämäärää ei ole eikä tule”

LÄHDE: The Verge

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"