tiistai 27. toukokuuta 2014

Suuretkin hetket saavat alkunsa pienestä ideasta - Bosch IXO

IXO-akkuruuvinväännin Boschilta on uskomattoman kätevä työkalu sen muokattavuuden ansiosta.

Pikkuruisella mutta sitäkin vahvemmalla Boschin IXO-ruuvinvääntimellä onnistuu yllättävän moni asia nopeasti ja vaivattomasti ja sanalla sanoen yllättävän moni asia kuten alla olevan videon tarina antaa kertoa:

IXO ruuvinvääntimellä voi tehdä muutakin kuin vain vääntää ruuvia, sillä siihen on saatavilla erikseen hankittavia lisäosia joidenka avulla ruuvinväännin muuttuu vaikkapa viinipullon avaajaksi tai grillimestarin avustajaksi siihen liitettävällä puhaltimella jonka avulla grilliin saa täydellisen hiilloksen aikaiseksi:

Viinipullon avausGrilliin tulet kätevällä puhaltimella

Akkuruuvinväännin ihastuttaa tultuaan markkinoille vuonna 2003:

Pienenä, kevyenä, kompaktina ja hyvännäköisenä. IXOn ei tarvitse olla keittiönlaatikossa, akkuruuvinväännin hallitsee niin pienet kuin suuretkin "ruuvaushaasteet" – litiumioniakun ansiosta se on aina käyttövalmis, mukana toimitetaan myös latauslaite sekä 10-osainen ruuvauskärkilajitelma.

Oma kohtaisia kokemuksia:

Allekirjoittanutkin on tällä samaisella laitteella jota on myyty jo yli kymmenen miljoonaa kappaletta, kasannut parisängyn, avannut ja sulkenut lukemattoman määrän erilaisia tietokoneita ja ruuvannut esineitä seinille.

Voin tätä kyseistä ruuvinväännintä suositella sen ergonomisen muotoilun, hiljaisen porausäänen sekä tehokkuuden vuoksi kaikille, niin iso kuin myös pienikätisille. Akkukesto laitteella on myös erinomainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"