torstai 29. toukokuuta 2014

Samsungin kaareva 4K TV – Tässä on Samsung Curved UHD televisio

Samsung Curved UHD (HU8505)Samsungin huipputyylikäs ja UHD-tarkkuuteen kykenevä kaareva televisio tarjoaa tarkemmat yksityiskohdat sekä elävämmät värit kuin perinteisemmän FullHD-laadun televisio.

Samsung Curved UHD (HU8505) pystyy täyteen 3840 x 2160 tarkkuuteen joka paremmin tunnetaan 4K-tarkkuutena, perinteinen FullHD kykenee esittämään vain 1980 x 1080 tarkkuuden.

Nyt sinulla on jopa mahdollisuus voittaa tämä kyseinen huippuyksilö, klikkaa videon ”katso lisää” –linkkiä ja ota selvää laitteesta, kyseisen sivuston alalaidassa on linkki kilpailuun:

Kaareva televisio UHD-tarkkuudella:

Kaarevuutta

Samsung Curved TV luo aivan omalaatuisen uudenlaisen katseluelämyksen sillä sen kaareva paneeli luo uudenlaisen syvyyselämyksen, televisio suorastaan imee katsojansa kaiken toiminnan keskelle, myöskin paneelin 4K-tarkkuus on vastaus tulevaisuuden vaatimuksiin. 

Laadukasta kuvan optimointia, katsojan ehtojen mukaisesti:

UHD Dimming

Curved TV:n UHD-skaalaus parantaa myös perinteisempää kuvamateriaalia vaikka se ei olisi 4K-tarkkuudella lähetettyä, automaatiota on tuotu myös 4K-tarkan kuvan parantamiseen. UHD Dimming -toiminnon avulla television väri –ja kontrastitasot voi asettaa automaattisesti tasoittumaan siten että kuvassa ilmenee aidosti mustan eri sävyt sekä värimaailma.

Muhkeat tilaäänet:

Samsungin kaareva TV tarjoaa muotonsa ansiosta myös aidon tilaäänen, televisiossa on sisäänrakennettuna etu sekä keskikaiuttimet sekä myös subwoofer joka tarjoaa elokuvamaiset pehmeät äänitaajuudet sisällölle.

Television äänijärjestelmä tukee muun muassa Dolby MS11 -sekä DTS 5.1-tilaääniä.

SMART TV laajentaa television käyttökokemusta:

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Samsungin kaareva paneeli ei jää vain tarkkuuteen saakka vaan televisio tarjoaa käyttäjälleen myös täyden Smart TV kokemuksen, jonka ansiosta televisioon voi tuoda suosituimmat verkkosovellukset kuten Netflixin sekä Skypen suoraan televisiosta käytettäväksi ja lisää materiaalia televisioon saa sen sisäänrakennetun verkkoselaimen avulla sekä myös laajan Smart TV sovelluskokoelman kautta.

Multi-Link Screen

Samsung Curved TV tarjoaa myös ennen näkemättömän Multi-Link Screen -ominaisuuden joka avulla 65” paneelikoosta otetaan kaikki irti. Toiminnon avulla paneelin voi jakaa neljään eri ruutuun joissa kaikissa on eri toimintoja käytössä, kuten televisio, ohjelmaopas, Youtube ja yhdessä ruudussa taas voi pyöriä vaikkapa valokuvia.

Samsung curved_5Televisioon on mahdollista kytkeä kamera jonka avulla esimerkiksi Skypen videopuhelut onnistuvat kätevästi suoraan televisiosta.

Aidosti Suomalaista sisältöä Samsungin Smart Hubiin:

Suomalaista sisältöä Samsungin Smart TV:hn tarjoaa muun muassa MTV3 katsomo palvelullaan sekä Nelonen Ruutu palvelullaan, muita palveluita varmasti tulee mukaan tulevaisuudessa.

Ilmaeleistä ohjattavuutta:

Smart Control esittelykuva

Samsung Curved TV:tä voi ohjata perinteisen kaukosäätimen lisäksi Samsung Smart Control ohjaimella, jota yksinkertaisesti vain heilutetaan television edessä, kyseessä on ikään kuin ilmaelein toimiva hiiri, näytölle ilmestyy kursori joka seuraa Smart Control ohjainta. Ohjaimessa on painikkeita joiden avulla saa eniten käytetyimmät toiminnot entistä nopeammin ruudulle.

Televisiota voi ohjata myös ilman minkäänlaista ”kapulaa” pelkästään esittämällä televisiolle kätesi erilaisia eleitä, samalla Curved TV ymmärtää myös puhetta.

Vaihtoehtoisesti voit liittää television nykyiseen mobiililaitteeseen kuten tablettiin tai älypuhelimella, tarvitset vain älylaitteeseesi Samsung Smart View 2.0 sovelluksen. Sovelluksen avulla voit myös seurata livenä TV-ruudullasi pyörivää kuvaa suoraan älylaitteesi näytöltä, joten ohjelmat voi ottaa mukaan myös sinne mihin TV-kuva ei muuten näkyisi.

Samsung Smart View 2.0 sovelluksen avulla voit lähettää kuvat ja videot suoraan älypuhelimestasi tai tabletistasi television ruudulle, ei enää hidasta tiedostojen siirtoja muistitikuille.

Football mode:

Televisiossa on hauska lisäominaisuus jota kutsutaan Football modeksi, kyseisessä tilassa oleva televisio kuuntelee jalkapallo ottelun tilanteita kuten selostajan sekä yleisön äänen kiihtymistä, kun ääni kiihtyy tarpeeksi tallentaa Football mode automaattisesti kohokohdat televisioon liitettyyn tallennusväliseen kuten esimerkiksi ulkoiseen kiintolevyyn. Kohokohtiin on hauska palata vaikkapa pelin väliajalla ja katsoa saiko ohjaaja napattua edes lähelle yhtä hyviä tilanteita kuin Football mode.

Kyseinen tila osaa myös tarkentaa pelaajien pelipaidat sekä viheriön perinteistä kuvaa kirkkaammiksi.

Voi olla että Football mode toimii myös muissa lajeissa, kuten jääkiekossa (ei varmuutta).

3D-ominaisuus valmiiksi sisäänrakennettuna:

Samsung tarjoaa myös Curved TV:lle täydellisen 3D-elämyksen jonka ansiosta televisiolla voi katsoa 3D-sisältöä kuten elokuvia kevyillä Samsungin 3D-laseilla jotka tulevat television mukana, lisää laseja voi hankkia jälleenmyyjältä. 3D-tuki on myös mahdollista ulottaa perinteisiin ohjelmiin sillä televisiolla voi muuntaa kuvan 3D:ksi.

Perinteinen TV:

Samsung Curved TV tarjoaa sen vahvan internet liitettävyytensä lisäksi luonnollisesti myös perinteisempiä antennijärjestelmiä:

Televisio tukee DVT-T2/C/S2 antennijärjestelmiä ja jotta televisiolla saadaan paras tallennuselämys aikaiseksi, siinä on kaksi kappaletta jokaista viritintä.

Hinta ja saatavuus:

Samsungin uusi kaareva HU8505 UHD-TV tulee saataville 55- ja 65-tuumaisena huhtikuun aikana. Suositushinnat ovat 3200 euroa ja 4700 euroa. Kesäkuussa myyntiin saapuu 78 tuuman malli, jonka suositushinta on 7100 euroa.

Muutamia lehdistökuvia Samsung HU8505-TV:stä:

HU8505_04_pieniHU8505_02_pieni

HU8505_14

Tässä vielä television tekniset ominaisuudet:

Paneeli: 55-78" Curved LED 3840 x 2160 UHD, Ultra Clear,
Suoritin: Quad Core+ Neliydin prosessori
SmartTV: Smart hub 2.0
Ilmaele: Smart Control, ääniohjaus, liikeohjaus
Viritin: 2xDVB-T2 /C/S2, hbbtv: kyllä
Liitännät: 4xHDMI 2.0(HDCP2.2), 3xUSB, komponentti, RJ45, WLAN
VESA-seinäkiinnitys: Kyllä
Paino: jalustalla: 31 kg, ilman jalustaa: 26,8 kg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"