tiistai 24. kesäkuuta 2014

Microsoft puuskuttaa MacBook Airista, Vaihda Surfaceen!

Apple Macbook AirMicrosoft on pyöräyttänyt käyntiin tietokoneiden “vaihtoviikot” jonka tarkoituksena on lievän kettuilun lisäksi edistää Surface Pro 3 tabletin myyntiä.

Vaihtoviikkojen aikana on mahdollista viedä Applen MacBook Air tietokone Microsoft Storeen ja saada vaihdossa 650 dollaria käyttövaroja kyseiseen liikkeeseen, mikäli ostaa Surface Pro 3 tabletin.

Surface Pro 3 on varmasti hyvä tabletti mutta Microsoftin mielestä se riittää jo nykyisellään korvaamaan perinteisen tietokoneen, MacBook Air on kevyt ja nopea mutta niin on myös Surface.

Tietokoneena Apple valitaan yleensä sovelluksiensa ja varsinkin käyttöjärjestelmänsä perusteella, eikä ulkonäkökään huono kyseisillä laitteilla ole. Tämä kyseinen kampanja taitaa siksi olla enemmänkin leikkimielistä kettuilua Applen suuntaan, MacBook Air vaihto-oikeus kun on nostettu kampanjan keulakuvaksi.

Käyttöjärjestelmissä kun on edelleen eroja niin voi olla melko epätodennäköistä että MacBook Airin valinneet tulevat vaihtamaan laitteensa Surfaceen.

Microsoft ei ole erikseen eritellyt sitä mikä MacBook Air pitäisi olla kyseessä. 650 dollaria kuulostaa melko pieneltä summalta ajatellen sitä että yleensä Applen tietokoneiden jälleenmyynti arvo pysyy varsin korkeana ja kauan.

Microsoft haluaa kuitenkin että kyseinen tietokone on täysin käyttökuntoinen, rikkinäistä ei hyväksytä joten mitä Microsoft haaviin jääneistä Aireista oikein haluaa?

Kampanja on osa laajempaa kolmannen osapuolen kierrätyskampanjaa jonka avulla Microsoft hyödyntää omien tuotteidensa myyntiä, esimerkiksi kierrätyskampanjan avulla käyttäjä voi saada vanhasta älypuhelimesta tarpeeksi krediittejä ostaakseen vaikkapa uuden konsoli -tai tietokonepelin. Kierrätykseen otetaan myös muita laitteita.

Kampanja toimii 20.06.2014 ja 31.07.2014 välisenä aikana ja se ei yllä Yhdysvaltojen lisäksi kuin Puerto Ricoon sekä Kanadaan.

LÄHDE: ZDnet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"