tiistai 24. kesäkuuta 2014

Hölmö virhe Microsoftilta, ohjekirjassa viittauksia olemattomaan

surface_logoMikäli olet hankkinut Microsoftin tuoreimman Surface Pro 3 tabletin niin sen mukana toimitetussa ohjekirjassa (laitteen muistissa?) on viittauksia olemattomaan laitteeseen.

Digitoday kertoi jutussaan että Microsoft olisi päivittänyt verkossa julkisena olevan ohjekirjansa joten virallisia teitä pitkin vanhaa ohjekirjaa ei enää ole saatavilla.

Viittaukset liittyivät Microsoftin viime hetkillä lakkautettuun Surface Miniin mutta mikäli omaa alkuperäisen ohjekirjan, niin sieltä viittaukset vielä toki löytyy.

Ohjekirja oli tarkoitettu mitä ilmeisemmin kummankin laitteen yhteiseksi oppaaksi.

Tapaus kertoo hyvin sen kuinka tiukalle Microsoft julkaisun perumisen vei. Monet odottivat Miniä kun Pro 3 julkaistiin joten päätöstä laitteen perumiselle oli vaikea ymmärtää.

Tulossa, ei tulossa, tul...:

Microsoft on kuitenkin tilannut näyttöjä jotka viittaisivat edelleen siihen että Miniä tai ainakin Pro:ta pienempää tablettia oltaisiin tuomassa markkinoille tai... niin ehkä odotamme ja katsomme mitä yhtiö jatkossa meinaa.

Huhut kertoivat että Microsoft olisi tehnyt jopa 20 000 miniä valmiiksi, onko ne menneet tuhottaviksi vai mitä niille on tehty, ei kukaan ole ainakaan julkisesti kertonut.

LÄHDE: Digitoday

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"