tiistai 14. lokakuuta 2014

Nelonen Medialta tulossa uusi kanava: HERO

palloja?Sanoma uskoo televisioon: Nelonen Media käynnistää uuden mainosrahoitteisen Hero -kanavan lähetykset 10.11.2014, kanava keskittyy iltapäivä -sekä iltalähetyksiin.

Hero on osa uutta brändiä joka alkaa näkymään vaiheittain ympäri Nelosen mediakenttää.

Vaikka koko kanava ei ole vielä aloittanut uskoo Nelonen Median markkinointijohtaja Heini Häyrinen: ”Heron brändin haluttiin erottuvan muista kanavista, ja tässä olemme mielestäni onnistuneet hyvin: kanavailme on sekä ulkoasultaan että elementeiltään hyvin erilainen kuin kilpailijoilla.”

Uuden kanavan kohdeyleisönä ovat nuoret aikuiset jotka ovat kiinni ajassa ja vaativat myös perinteiseltä TV:ltä paljon, kanavan sisältöön liitetään myös some-vaikutteita joista ei tarkalleen vielä ole kerrottu.

TV-sisällöltään kanava uskoo vahvasti “kansainvälisiin” menestys elokuviin sekä TV-sarjoihin, vaikuttaa kuitenkin että kaava on hyvin samankaltainen Nelonen -kanavan kanssa jossa sisältö painottuu ennen kaikkea Yhdysvaltalaisiin TV-sarjoihin ja elokuviin. TV-kanavan esitysaika alkaa kello 18:00 ja päättyy 24:00.

Kanavan sisällön erikoisuutena voidaan pitää sitä että sarjan jaksojen välillä ei tarvitse välttämättä odottaa viikkoa vaan osasta kanavalla näytetyistä sarjoista näytetään neljä uutta jaksoa saman viikon aikana.

Alla kanavan ohjelmakartta:

Heron ohjelmakartta

Toistaiseksi kuitenkaan kanavan sisältö tai kehitys ei juurikaan näytä erilaiselta muiden kanavien alkuihin verrattuna, ensiksi näytetään vain sarjoja ja elokuvia mainoksien kera ja myöhemmin varmasti mukaan tulevat kaikki turha tauhka jota näemme jo muutenkin.

Allekirjoittaneen kommentti:

Kotimainen sisältö uupuu myös tämän kanavan ohjelmatarjonnasta, Nelonen on yleisestikin aina luottanut jenkkisisältöön ja Heron kaltainen “jenkkibuumaus” jatkaa tuttua nelonen kaavaa, Nelonen Media ei luota Suomalaiseen sisältöön eikä uskalla sitä näköjään myöskään rahoittaa. Tämän kanavan pyörittämiseen tuhlatulla rahalla voitaisiin tuottaa varmasti hyvää Suomalaista laatusarjaa Suomalaiseen televisioon, mutta helposti myyvä jenkkisisältö vie voiton.

Televisioon ei juuri enää yleensäkään tuoteta viihdyttävää ja rakentavaa Suomalaista TV-sisältöä, lähinnä vain reality-sarjoja joiden sisältö on pelkkää edellisen toistoa.

Nelonen, YLE että MTV kyllä osallistuvat Suomalaisten elokuvien tuottamiseen jossain määrin mutta aidosti uuteen TV-sisältöön ei juuri lainkaan.

LÄHDE: Nelonen Media

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"