tiistai 21. lokakuuta 2014

Spotify tarjoaa perheenjäsenille Premium-tilin puoleen hintaan, pian myös Suomessa

Musiikin suoratoistopalvelu Spotify tuo pian tarjolle uuden Premium palvelun johon on lisätty tuki perheenjäsenille, nyt esimerkiksi vaimo voi saada Premium-tilin puoleen hintaan.

Useat perheet ovat kitkutelleet yhden premium-tilin kanssa jotta voisivat kaikki kuunnella mainoksetonta ja laadukkaammalla äänenlaadulla soivaa musiikkia Spotifystä koska useamman premium-tilin pitäminen samassa osoitteessa voi käydä raskaaksi lompakolle.

Jäsenistöä on myös häirinnyt se että eivät voi tuolloin kunnolla hyödyntää Spotfiyn statistiikkaa, suosituksia ja sosiaalisen median yhteisöllisyyttä koska tili ei vastaa yhden henkilön musiikkimakua. Näihin ongelmiin Spotify tarjoaa pian erinomaisen ratkaisun.

Yhteen Premium-tiliin voi liittää jatkossa maksimissaan neljä perheenjäsentä jotka saavat 50% alennuksen premium-tilin toiminnoista.

Esimerkiksi kahden hengen taloudessa ns. perhepaketti (Spotify Family) kustantaa noin 15 euroa kuukaudessa.

Nykyisellään premium-tili maksaa noin 10 euroa (9,99€) kuukaudessa.

Premium-tilit ovat myöskin käytettävissä kaikki samanaikaisesti joten jokainen voi kuunnella palvelun kautta lempimusiikkiaan omilta päätelaitteiltaan silloin kun itselleen niin sopii.

Spotify Family on tällä hetkellä saatavilla Yhdysvalloissa mutta laajenee lähiviikkojen aikana myös muualle maailmaan.

LÄHDE: Spotify

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"