tiistai 25. marraskuuta 2014

Activision hyökkää virheitä esittäneitä pelaajia vastaan

Activision on aloittanut kampanjan pelaajia vastaan jotka ovat lähettäneet palveluihin kuten Youtubeen videoita joissa esittelevät Call of Duty Advanced Warfare pelin virheitä.

Pelaajat ovat ällistyneitä siitä kuinka pelijulkaisija Activision heitä kohtelee, julkaisija on nimittäin liputtanut monia pelivideoita Youtubessa tekijänoikeusrikkomuksella.

Syy on selkeä, videot joissa käsitellään viimeisimmän Call of Duty -pelisarjan osaa Advanced Warfaren teknisiä ongelmakohtia eli niin sanottuja bugeja, on ainoastaan liputettu joten niistä ei yhtiön mielestä saa puhua eikä varsinkaan esittää julkisesti.

Activision jopa myöntää että on käynnistänyt kampanjan videoita vastaan mutta syy on kummallinen, syyksi yhtiö mainitsee että haluaa kaikille pelaajille samanlaisen pelikokemuksen eikä toivo että pelien virheitä ja niiden mahdollistamia huijauksia hyödynnetään muiden pelaajien kustannuksella.

Vastaus on hölmö eikä se tarjoa ratkaisua ongelmaan, Activisionin pitäisi hyödyntää videoita joita se myös ilmoittaa katsoneensa ja korjaavan viat pelistä, nyt se yrittää lakaista ongelman maton alle.

Pelivideoita tekevät eivät tässä tapauksessa juuri muuta voi tehdä kuin suostua kyseisten videoiden poistamiseen palvelusta koska vaarana on menettää koko tili Youtubesta ja samalla kaikki omat videot, mainostulot ja niin edes päin.

Monet muutkin pelitalot kuten Nintendo ovat tehneet samaa toimintaa aikaisemmin ja aina ovat kärsineet tilanteesta enemmän kuin hyötyneet joten ei voi kuin ihmetellä miksi Activision lähti samalle linjalle?

LÄHDE: Kotaku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"