keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Huhut: Lopettaako Samsung ChatOn -palvelun?

chaton_logoKorea Times on saanut selville että Samsung olisi mahdollisesti sulkemassa sen monin paikoin epäonnistuneen ChatOn -pikaviestipalvelun osana yhtiön muutoskurssia jonka tarkoituksena on sulkea tai supistaa palveluita jotka eivät ole muodostuneet kannattavaksi liiketoiminnaksi.

Mikä ChatOn?

ChatOn on Samsungin ylläpitämä pikaviestipalvelu joka on esiasennettuna jokaiseen Samsungin älypuhelimeen. Se toimii 120 maassa ja se on käännetty jopa 63 eri kielelle. Se on saatavilla Androidin lisäksi myös iOS-käyttöjärjestelmälle.

Paljon ei-käyttäjiä:

Eri lähteet kertovat että palvelulla olisi noin 100 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman. Todellisia käyttäjiä palvelulla ei kuitenkaan uskota juuri olevan, suuri luku tulee yksinomaan siitä että se on esiasennettuna jokaiseen yhtiön älypuhelimeen.

Kilpailu on kovaa:

Pikaviestisovelluksia on mobiilialustoille olemassa satoja joista suurimmat ovat WhatsApp, Viber, Snapchat sekä Googlen Hangouts joka tulee oletusasennuksena Androidille nykypäivänä.

Sovelluksista kuitenkin selkein markkinajohtaja on Facebookin omistuksessa oleva WhatsApp.

Jos ja kun Samsung lopettaa palvelun, ei ole vielä selvillä poistaako se puhelimistaan täysin turhaksi jäävän sovelluksen. Hyvä mahdollisuus poistamiselle voisi olla esimerkiksi seuraava suuri Android päivitys joka on Android 5.0 Lollipop.

LÄHDE: Korea Times

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"