keskiviikko 5. marraskuuta 2014

CNET julkaisee tietotekniikka-aiheisen aikakauslehden Pohjois-Amerikassa

Tietotekniikan maailmanmenoa seuraava CNET-verkkopalvelu laajenee verkosta perinteiseen aikakauslehteen, kummalliselta kuulostavan siirron on tarkoituskin aiheuttaa ihmetystä.

Kun suurin osa julkaisuista tänä päivänä siirtyy printistä pelkästään verkkojakeluun, tekee hyvin suosittu ja lähes 20-vuotias CNET päinvastoin, he jopa odottavat että sen lukijat loksauttavat uutisesta leukansa.

Ei niin nörteille:

Sisältö liittyy verkkosivuston tavoin tietotekniikkaan mutta jutut ovat verkkosisältöön nähden hieman laajempia mutta eivät kuitenkaan niin yksityiskohtaisia, eli nörteille lehteä tuskin halutaan markkinoida.

Lehden sisältö on irrotettu verkkosivun sisällöstä selkeästi siten että lehden juttuja ei ainakaan kokonaisuudessaan verkkopalvelussa nähdä.

Tilaa annetaan myös laadukkaille valokuville juttujen yhteyteen, tekijät uskovat että lehti on parempi media laadukkaiden kuvien esittelyyn kuin verkkosivu.

Lehti ilmestyy Yhdysvalloissa sekä Kanadassa kerran kuukaudessa ja se kustantaa lehteä kohden noin 6 dollaria.

Nykyinen lukijakunta ei usko menestykseen:

Monet CNETin nykyiset lukijat toivovat lehdelle menestystä mutta eivät kuitenkaan jaksa siihen uskoa, jotkut jättäisivät mieluummin puut metsiin.

LÄHDE: CNET

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"