tiistai 11. marraskuuta 2014

LG ehti ensiksi: Android 5.0 tulee yhtiön lippulaivaan ensimmäisenä

LG on ehtinyt ensimmäisenä kaikista puhelinvalmistajista ilmoittamaan että sen puhelimiin tulee pian Android 5.0 eli Lollipop päivitys.

Ainakin yhtiön LG G3 -luurit tulevat saamaan päivityksen marraskuun toisella viikolla ja yhtiö julkaisee myöhemmin listan muista sen markkinoilla olevista puhelimista jotka tulevat Lollipop päivityksen saamaan. LG Suomi on kuitenkin maininnut sen Facebook sivuilla yhtiön suunnitelmista tuoda päivitys myös LG G2 luurille.

Suomessa päivitys nähdään vasta joulukuussa:

Voi olla että jotkut puhelinvalmistajat saattavat keritä julkaisemaan omat Lollipop päivitykset puhelimiinsa siltikin ennen LG:tä sillä esimerkiksi pohjoismaihin päivitys kerkiää vasta joulukuussa mutta sen tulee saamaan Euroopan maista ensimmäisenä Puola.

LG ei ole ennen sitoutunut päivityksiin:

Aikoinaan LG vähät välitti puhelimiensa Android päivityksistä ja jopa useat lippulaivat joita yhtiöllä on ollut useita jäivät suurtenkin päivitysten ulkopuolelle, nyt yhtiö on sitoutunut päivityksiin:

“LG on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen mobiilikokemuksen ja siksi prioriteettinamme on tuoda Android Lollipop kaikille G3-käyttäjille niin pian kuin mahdollista.” sanoo Dr. Jong-Seok Park, LG Electronics Mobile Communications Companyn toimitusjohtaja.

LÄHDE: LG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"