tiistai 9. joulukuuta 2014

OnePlus vs. Cyanogen Inc. Nyt tiedottaa Cyanogen Inc

Viime viikoilla kerroimme omituisesta ongelmasta joka on tullut suositun Kiinalaisen OnePlus One puhelimen ja Cyanogen Inc:n välille koskien puhelimen Intian markkinoita.

Nyt Cyanogen Inc on julkaissut tiedotteen jonka mukaan OnePlus One puhelimeen saa edelleen myös Intiassa Cyanogenmodin OTA-päivitykset mutta vain jos käyttäjä on hankkinut niin sanotun Global version eli maailmanlaajuisen version puhelimesta.

Jos kuitenkin puhelin on ostettu Intian sisällä ja on erikseen Intian markkinoille muokattu, ei siellä saa Cyanogenmod käyttöjärjestelmää olla valmiiksi asennettuna vaan One Plussan täytyy myydä tuolloin puhelinta eri käyttöjärjestelmällä.

Periaatteessa jos Intiasta tilaa OnePlus One puhelimen sen kansainvälisestä kauppapaikasta, saa tuolloin Global -version jota rajoitukset eivät koske.

Myöskin jos OnePlus luurin on ostanut Intiasta, voi siihen itse toki asentaa edelleen Cyanogenmod käyttöjärjestelmän ja tuolloin myös päivitykset tulevat siihen.

Nykyisellään OnePlus One tullaan tarjoamaan Intiassa muokatulla Android 5.0 Lollipop käyttöjärjestelmällä mikä tuskin on ainakaan huonompi vaihtoehto Cyanogenmodille.

LÄHDE: PocketNow

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"