torstai 4. joulukuuta 2014

Tikkarille tulossa ensimmäinen päivitys: 5.0.1

Androidin uusin versio 5.0 Lollipop on saamassa ensimmäisen päivityksensä joka kantaa maltillisesti versionumeroa 5.0.1.

Monikaan puhelinvalmistaja ei ole saanut vielä Androidin tuoreinta 5.0 versiota omiin laitteisiinsa päivityksenä kun jo sille tuodaan ensimmäistä päivitystä tarjolle.

Androidin avoimenlähdekoodin projekti (AOSP) on julkaissut ensimmäisen suuremman päivityksen Androidin tuoreimmalle versiolle joka tunnetaan myös nimeltä Lollipop.

Sisältö vielä epävarma:

Android 5.0.1 päivityksen tuomia uudistuksia kun ei ole vielä julkaistu ei voi olla siten myöskään varma mitä se lopulta sisältää, yleisesti kuitenkin uskotaan että päivitys ei tuo uusia ominaisuuksia käyttöjärjestelmään vaan korjaa havaittuja virheitä.

Osa Nexus -laitteista saanut jo päivityksen, tavallaan:

Googlen Nexus sarja on niiden harvojen laitteiden joukossa joihin tuoreimman Androidin saa tai jossa se on ollut valmiiksi asennettuna, joten päivityksen saa luonnollisesti ensimmäisenä Googlen omat Nexus laitteet joihin osaan on jo 5.0.1 päivitystiedosto tullutkin jakoon.

5.0.1 päivitys tulee melko varmasti myöhemmin OTA-päivityksenä laitteisiin joten itse sitä tuskin kannattaa lähteä Googlen ylläpitämästä Nexus Factory Images -palvelusta hakemaan sillä manuaalinen päivitys ei välttämättä ole kovin helppo rasti.

LÄHDE: Android Community

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"