keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Taistelu muinaista vihollista vastaan odottaa: The Order 1886

The Order 1886 julkaistaan yksinoikeudella PS4 -pelikonsolilleTässä pelissä otetaan mittaa muinaisesta yliluonnollisesta vihollisesta joka on aikaisemmin voittanut useita taisteluja ihmiskuntaa vastaan, nyt kuitenkin uudella aikakaudella mukaan on tullut tiede ja sen ansiosta aseet ovat myös kehittyneempiä.

 

Katson pelin traileri: (klikkaa videota toisen kerran niin saat pelistä lisätietoja)

 

Ihmiskunta on kehittynyt vihdoin tarpeeksi eteenpäin jotta tälle muinaiselle viholliselle voidaan mahdollisesti tehdä loppu.

Sir GalahadUusilla aseilla ja teknologioilla The Order -järjestön ritarien eliittiryhmä käy taisteluun näitä helvetillisiä vihollisjoukkoja vastaan joita ihmiset kutsuvat puoliverisiksi.

Pelissä The Order -ryhmä liikkuu sumuisessa ja pimeässä Viktorian ajan Lontoossa jossa puoliveriset haluavat syöstä kaupungin ja lopulta koko maailman ikuiseen kaaokseen. Vastassa ainoastaan eliittiryhmä The Order.

Lontoo on mallinnettu peliin hyvin taidokkaalla tavalla ja sieltä löytyy useita maamerkkejä joista muutamia mainitakseni ovat Westministerin palatsi, Big Ben ja jopa Lontoon metro.

Lontoon mallinnus on onnistunutEdes tuon ajan rakennuksien kuntoa ei ole unohdettu mallinnuksessa

Ei vain hirviöitä vastassa:

Muinaisen vihollisen lisäksi rauhaa uhkaa kapinalliset jotka vastustavat kehitystä johon ihmiskunta on menossa, tiukat turvatoimet kun ajavat valtiot tilanteeseen jossa ne toimivat poliisivaltion elkein ja jossa kuilu rikkaiden ja köyhien välillä kasvaa entisestään.

Tätä kaikkea vastaan taistelee kapinalliset. Kapinalliset katsovat The Orderin olevan heidän vihollisensa koska se edustaa nykyistä valtiota.

Joukko kapinallisia

 

Taistele eliitit voittoon tässä Playstation 4 pelikonsolille yksinoikeudella julkaistussa pelissä.

Pelin myyntiintulopäivä on 20.02.2015 mutta sen voi tilata ennakkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"