maanantai 27. huhtikuuta 2015

Nokia ei ole julkaisemassa puhelinta

Nokian älypuhelinVerkossa liikkui viime viikolla varmana pidetty huhu jonka mukaan Nokia olisi osallistumassa jälleen älypuhelinmarkkinoille kehittämällä omia Android käyttöjärjestelmään pohjautuvia älypuhelimia.

Huhu lähti liikkeelle siitä että eräs Nokian johtajista olisi kertonut medialle, Nokian kehittelevän Android -pohjaista älypuhelinta joka tulisi markkinoille vuoden 2016 aikana.

Uutinen kuulosti varsin vakuuttavalta koska Nokia on jo nyt julkaissut Microsoft kaupan jälkeen ensimmäisen mobiililaitteen, N1-tabletin joka myös pyörittää Android käyttöjärjestelmää ja siitä löytyy myös Nokian kehittämä Z Launcher käyttöliittymä, periaatteessa softapuoli olisi omalle puhelimelle siis myös valmiina.

Ei olla tekemässä, terveisin Nokia!

Nokia on nyt puuttunut väitteisiin ja ilmoittanut verkkosivuillaan lyhyessä lausunnossaan ettei Nokia ole valmistamassa kuluttajille suunnattuja "laitteita" Kiinan tehtaassa, kuten huhu väitti.

Nokia kommentoi sitä koskevia uutisia nykyisin hyvin herkästi:

Nokia on viime aikoina ollut melko aktiivinen vastaamaan uutisiin ja huhuihin jotka koskevat sitä suoraan, muutama viikko sitten se muun muassa ilmoitti huhujen pitävän paikkansa siitä että Nokia ja Alcatel-Lucent käyvät fuusiokeskusteluita ja pian sen jälkeen julkaisikin jättikaupan.

LÄHDE: Nokia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"