perjantai 29. toukokuuta 2015

Samsung uusinut kaarevat televisionsa, sisältää Tizen käyttöjärjestelmän

Uusissa kaarevissa televisioissa Tizen käyttöjärjestelmä
Samsung on uusinut kaarevien televisioidensa tuotesarjan uusilla malleilla joissa on Samsungin oma Tizen käyttöjärjestelmä huolehtimassa Smart TV toiminnoista ja sovelluksista, sekä myös uudenlainen paneeli.


Uudet mallit tarjoavat parannuksia edellisiin malleihin joilla Samsung astui kaarevien televisioiden markkinoille.

Samsung SUHD TV:t käyttävät edistynyttä nanokristallitekniikkaa ja täysin uudenlaista paneelirakennetta, jotka tarjoavat moninkertaisen väriloiston, syvemmät tummat ja paremman valovoiman (verrattuna vuoden 2014 Samsung UHD TV -huippumalliin). Täysin uuden nanokristallikerroksen ja uuden tehokkaan valonlähteen ansiosta SUHD TV tarjoaa suuremman, elokuvateatterimaisen väriskaalan (+20 %) kuin perinteiset LED-TV:t.

Sulavasta ja nopeasta Smart TV kokemuksesta vastaa myös tehokkaat suorittimet joista löytyy parhaimillaan jopa kahdeksan ydintä.

Samsung Curved SUHD-TV:t ovat ulkoisesti erittäin tyylikkäitä ja television katselu todellakin kääntää päät.

Samsung Curved SUHD TV JS9505


Televisioiden 4K-resoluutio 3840 x 2160 tarjoaa tuen tulevaisuuden televisiotarkkuuksille jolle toki jo nyt saa sisältöä, muun muassa Netflix jonka sovellus tulee televisioiden käyttöjärjestelmän mukana, tarjoaa osassa maissa jo kokeellisia 4K-tarkkuuden elokuvia ja TV-sarjoja, Youtube joka myöskin on valmiiksi asennettuna tarjoaa osassa videoita myöskin 4K-resoluution sisältöä.

Hinnat & Saatavuus:

Uusi SUHD-sarja on jo markkinoilla ja niiden hinnat pyörivät mallista riippuen  3 000 - 6 500 euron paikkeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"