maanantai 22. kesäkuuta 2015

PS4 ei ole saamassa PS3 tukea, ainakaan vielä

Sony Playstation 4Verkkosivusto Polygon haastatteli Pleikkarijohtaja Shuhei Yoshidaa joka ilmoitti ettei Xbox One kaltaista yhteensopivuutta ole tulossa Playstation 4 konsolille, ainakaan heti.

Yoshida sanoi olevansa varsin kiinnostunut Microsoft Xbox One pelikonsolin uudesta päivityksestä joka tuo edellisen Xbox konsolin pelit Oneen. "taaksepäin yhteensopivuus julkistus oli mielenkiintoinen" -Yoshida kertoo haastattelussa, häntä myös kiinnostaa nähdä mielenkiinnolla mitä kaikkia Xbox 360 pelejä Microsoft on Onelle tuomassa.

Johtaja ei usko että Microsoftin uutinen tulee muuttamaan Sonyn nykyistä PS4 kehitysstrategiaa. "Playstation 4 ei omaa taaksepäin yhteensopivuutta" -Yoshida rauhoitteli toimittajaa.

Sony on kiinnostunut tällä hetkellä tuomaan uudenlaisia palveluita tuoreimmalle konsolilleen sekä muita ominaisuuksia, yksi näistä uusista ominaisuuksista on juuri esitelty videosoitinsovellus jonka avulla käyttäjät voivat katsoa videotiedostoja monista eri lähteistä.

Toimittaja muistutti että Playstation Now palvelun kautta on mahdollista saada muutamia PS3 konsolin pelejä pelattavaksi myös nelosen kautta, Yoshida vastasi kuitenkin että Now:n idea ei ole niinkään tämä vaan se että pelejä voisi pelata myös konsolin ulkopuolella kuten suoraan joidenkin palvelun kanssa yhteensopivien televisioiden kautta.

Toimittaja myös tivasi Yoshidalta miksei Sony ole tuomassa Xbox Onen kaltaista taaksepäin yhteensopivuutta Pleikkariin?, johtajan vastaus oli melko kummallinen. "Yhteensopivuuden tekeminen on vaikeaa, en sano ettemmekö tekisi sitä joskus mutta se ei tule olemaan helppoa", "Jos se olisi helppoa, olisimme tehneet sen jo".

Yoshidan vastaus oli melko hölmö siinä mielessä se viestii lähinnä sitä ettei Sonya kiinnosta näin valtavat haasteet.

Tähän sopii hyvin erään presidentin puheen pätkä mikä meni jokseenkin näin: "...not because they are easy, but because they are hard".

LÄHDE: Polygon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"