perjantai 31. heinäkuuta 2015

Angry Birds 2 ilmestyi sovelluskauppoihin

Angry Birds 2Rovio on julkaissut uuden pelin, tai tarkemmin jatko-osan sen suositulle Angry Birds -pelisarjalle. Peli tunnetaan yksinkertaisesti nimellä Angry Birds 2.

Pelin grafiikka on uusiutunut melko rankasti, ehkä jopa hieman iloisempaan suuntaan, kentät on myös suunniteltu siten uudelleen että ne on jaettu ainakin alkuun kahteen osaan. Pelimekaniikka on kuitenkin edelleen sama tuttu, joten pelissä ei perusasioiden opiskelu ole kovin vaikeaa varsinkaan jos sarjan aikaisempia pelejä on pelannut.

Peli on kuitenkin kerinnyt saamaan negatiivista palautetta sen harjoittaman "rahastuksen" vuoksi, pelissä voi edetä nopeammin oikealla rahalla, tämä on kuitenkin nykyajan peleissä normaali käytäntö, eikä niinkään Rovion kehittämä ansaintamalli, itse peli pysyy ilmaisena.

Angry Birdsin alkuaikoina pelit ostettiin mobiililaitteeseen noin 5 euron hinnalla ja sillä sai kaiken mitä tarvitsi pelin pelaamiseen, tähän osa pelaajista olisi halunnut Rovion palaavan.

Peli on saatavilla heti Applen App Storesta sekä Googlen Play Storesta, Windows Phone versiosta ei ole vielä tarkemmin tietoa mutta toistaiseksi Rovio ei ole tuomassa peliä sille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"