perjantai 28. elokuuta 2015

Applella julkaisutilaisuus 9. syyskuuta

Apple on odotetusti ilmoittanut pitävänsä julkaisutilaisuuden 9.syyskuuta. Tapahtumassa esitellään melko todennäköisesti uudet iPhone 6S sekä 6S Plus ja vielä mahdollisesti uusi ja suurempi iPad.

Ei voi myöskään unohtaa sitä että iOS 9 käyttöjärjestelmän pitäisi olla valmis samoihin aikoihin. Se siis mitä todennäköisemmin tullaan esittelemään tapahtumassa myös.

Tapahtuma on nähtävillä Suomen aikaa ensiviikon keskiviikkona eli, 9.9.2015 kello 20:00 osoitteessa http://www.apple.com/apple-events/september-2015/

Yleensä Applen tapahtumia on viime aikoina pystynyt seuraamaan vain Applen omien tuotteiden kautta mutta nyt hyvinkin yllättäen tapahtuman sivuilla kerrotaan että tapahtumaa voisi seurata myös suoraan Microsoftin Edge selaimella Windows 10:sta käsin.

Apple esittelee tapahtumaa kotisivuillaan melko hauskalla tavalla, siinä ehdotetaan kysymään Siriltä kysymys "Hey Siri, Give us a hint" Suomeksi "Hei Siri, anna meille vihje" ja kun kysymyksen esittää Sirille, on vastaus melko hauska (katso kuva alta).

Kysyin sain vastauksen, tai siis...

LÄHDE: Apple

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"