torstai 27. elokuuta 2015

Laitearvostelu: Sandberg Micro-USB latausteline

Laitearvostelu: Sandberg Micro-USB lataustelineAllekirjoittanut kyllästyi lataamaan puhelimen suoraan johdosta koska yksinkertaisesti sen irrottaminen ja liittäminen on pelkkää tuskaa, vaihtoehto piti siis löytää ja yhdeksi potentiaaliseksi vaihtoehdoksi ilmestyi Sandbergin latausteline.

Latausteline on edullinen ja tekee muutaman yksinkertaisen asian, se antaa puhelimelle arvoisensa jalustan jonka ansiosta puhelin ei enää löydy mitä kummallisimmista paikoista pöydältä ja kaiken tämän lisäksi se lataa luurin.

Periaatteessa tähän jalustalaturiin voi liittää myös vaikkapa tabletin jos vain sen latausportti on Micro-USB ja on laitteen keskellä, tosin kyllä tuon laitteen nurkkaankin laittaa jos tarve siihen väliaikaisesti joskus tulee.

Erikokoisten laitteiden liittäminen laturiin on mahdollista jalustan järkevän designin ansiosta, siinä ei ole reunoja jotka rajoittavat siihen liitettyjen laitteiden kokoa, kouru johon laite laitetaan on myös tilava joten puhelimessa/tabletissa voi olla suojakuori kiinni tai se voi olla muuten vain paksu kun se laturiin liitetään.

Laturi edestäLaturi takaa

Laturi saa itse virtansa Micro-USB:n kautta joten tämä ikään kuin tulee puhelinlaturin kaapelin ja puhelimen väliin.

Puhelimen paikalleen laittaminen käy melko helposti vaikka latausliitintä hieman joutuu aluksi hakemaan, irrottaminen onkin sitten ongelmapuoli ainakin Galaxy S4 luurin kanssa, liittimet menevät toisiinsa niin lujasti että irrottamiseen tarvitaan ikävä kyllä kaksi kättä tai sitten turhaksi voimaa ja sorminäppäryyttä mikäli yhdellä kädellä laitteen laturista poistaa haluaa.

Jalustan pohjalla on pinta joka estää sitä liikkumasta pöydän pinnalla, se toimii periaatteessa hyvin puhelimen kanssa mutta tabletin paino saattaa olla sille liikaa ja silloin se voi päästä liikkumaan.

Jalustalaturi on muuten toimiva vaikka olisinkin toivonut että Sandberg olisi lisännyt pakettiin lyhyen Micro-USB kaapelin mukaan mutta ainakin minulle paketista löytyi vain jalusta, Sandberg myös suosittelee käytettäväksi puhelimen mukana toimitettua kaapelia.

Sandberg myy laturiaan telakointiasemana ja ilmeisesti se on tarkoitettu tietokoneen ja puhelimen synkronointiin, se toimii siinäkin ominaisuudessa hyvin mutta minulla oli tällä kertaa tärkeämpi löytää puhelinlaturi ja sellaisenakin tämä toimii lähes täydellisesti, ainut miinus tulee siitä että ladattava laite täytyy irrottaa telineestä kaksin käsin.

Hinta & Saatavuus:

Teline on saatavilla heti ja sen voi tilata Sandbergin verkkosivujen kautta hintaan 15,99€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"