torstai 6. elokuuta 2015

Säännölliset tietoturvapäivitykset saapuvat Androidille

Säännölliset tietoturvapäivitykset saapuvat AndroidilleGoogle, Samsung sekä LG ovat kaikki aloittamassa säännöllisten tietoturvapäivityksien jakelemisen omiin Android -laitteisiinsa.

Tietoturva on ollut pitkään Android -käyttöjärjestelmän kompastuskivi, vaikka tietoturva-aukot olisikin jo tukittu ja niille tarjoiltaisiin jopa korjauspäivitys, ei laitevalmistajia niiden jakelu ole kiinnostanut. Tähän ongelmaan on tulossa kolmen suurimman laitevalmistajan kohdalla merkittävä muutos lähiaikoina.

Google, Samsung sekä LG ovat valmiita ja halukkaita aloittamaan päivityspakettien lähettämisen laitteisiinsa hyvinkin pian, itse asiassa Google on jo aloittanut päivityspakettien lähettämisen sen Nexus laitteisiin, aina versiosta 4 lähtien. Päivityksiä jaellaan noin kerran kuukaudessa ja päivityksiä tarjoillaan kaikkiin laitteisiin 18 kuukautta viimeisen myyntipäivän jälkeen.

Samsung sekä LG mainitsevat taas että he aloittavat lähettämään päivityksiä kerran kuukaudessa tuettuihin laitteisiin mutta listoista ei ole vielä selvyyttä. Kyseessä varmasti on mukana kuitenkin yhtiöiden lippulaivatuotteet ja niiden mini versiot.

Päivitykset tullaan tarjoilemaan niin sanottuna OTA-päivityksinä.

LÄHDE: ZDNet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"