keskiviikko 21. lokakuuta 2015

"Anna Edgelle vielä mahdollisuus" itkee Windows 10

Windows kympin uusin Insider build pitää sisällään varsin mauttoman uudistuksen, mikäli käyttäjä asentaa käyttöjärjestelmään uuden selaimen kerjää se käyttäjää antamaan Edgelle vielä uuden mahdollisuuden.

"Älä vaihda, kokeile Edgeä"

Microsoftin Windows 10 build 10568:ssa  on ominaisuus joka on ilmeisesti vain kestettävä.

Asennat Chromen tai jonkun muun verkkoselaimen käyttöjärjestelmään ja kun tarkoituksena on mennä tekemään siitä oletusselain Oletusohjelmat -sovelluksen kautta, tajuaa käyttöjärjestelmä mitä olet tekemässä ja alkaakin esittelemään Microsoftin uutuusselaimen Edgen ominaisuuksia ja pyytää sitten käyttäjää harkitsemaan vielä kerran kannattaako muutos.

Edge -selain on edelleen hyvin varhaisessa vaiheessa, eikä se ole ominaisuuksiensa suhteen lähelläkään kilpailijoidensa tasoa, joten on hyvin kummallista että Microsoft tahtoisi väen väkisin tarjota keskeneräistä tuotetta käyttäjilleen.

Tämä ominaisuus on kuitenkin vain Insider Preview jäsenten kiusana ja ilmeisesti Microsoftin kokeilu joka toivottavasti jää tähän, tosin on ollut jo puhetta että Microsoft laajentaisi itkukampanjaansa myös muihin sovelluksiin kuten mediasoittimin ja kuvienhallintaan, eli kun asennat vastaavan tai yleensä paremman sovelluksen ja haluat tehdä siitä oletussovelluksen, Windows popuppaa ruudullesi sääliviestin.

LÄHDE: T&T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"