maanantai 5. lokakuuta 2015

Verkkokauppa Amazonissa seottu? Jos Prime Video ei toimi, ulos kaupasta!

Verkkokauppa Amazonissa seottu? Jos Prime Video ei toimi, ulos kaupasta!Amazon haluaa pakottaa muut laitevalmistajat parantamaan tukeaan Amazonin omalle Amazon Prime Video palvelulle. Nyt laitteet poistetaan koska yhteensopivuus ei ole verkkokaupan mielestä täydellinen.

Amazon on lähestynyt sähköpostitse Amazon verkkokaupan myyjille että se poistaa valikoimista Google Chromecastin sekä Apple TV:n koska sen mielestä Prime videopalvelu ei toimi niissä tarpeeksi hyvin tai ei laisinkaan.

Amazon ei tule ottamaan kyseisiä laitteita enää verkkokauppaansa myyntiin ja mikäli nykyiset tuotteet eivät ole menneet 29. lokakuuta mennessä kaupaksi, poistetaan ne joka tapauksessa tuolloin kokonaan verkkokaupan valikoimista.

Amazonin järkeilyä ei voi kuin ihmetellä.

Amazon Prime Video on maksullinen, Netflixin tyylinen videopalvelu ja nyt he haluavat estää periaatteessa muiden kuin omien tablettiensa ja TV-tikkujensa myynnin tämän yksittäisen palvelun vuoksi?

Google sekä Apple menettävät hekin kyllä varmasti rutkasti asiakkaita koska Amazon on yksi maailman suurimmista ja vilkkaimmista tavarataloista verkossa, suurin häviäjä tulee varmasti kuitenkin olemaan Amazon ja siihen päälle vielä päätöksen aiheuttama PR-katastrofi.

Nice move Amazon!, eiku...

LÄHDE: New York Times

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"