maanantai 23. marraskuuta 2015

Googlen Hangouts ei vaadi enää Google-tiliä

HangoutsGooglen viestintäsovellus Google Hangoutsiin voi jatkossa pyytää käyttäjiä jotka eivät omaa Google-tiliä tai Google Apps-tiliä.

Toiminto ei kata ainakaan vielä normaalia Google Hangoutsia vaan se on tarkoitettu ainoastaan Google for Work -asiakkaille kuten yrityksille tai yhdistyksille, uuden ominaisuuden myötä yritykset voivat kutsua yhtiön ulkopuolisia ihmisiä esimerkiksi videopalavereihin, ilman monimutkaista tunnusten luontia ja siitä koituvaa häslinkiä.

Kuinka se toimii?

Käyttäjiä voi pyytää lähettämällä heille kutsulinkin jota klikkaamalla kutsuttu voi asettaa itselleen kutsumanimen tullessaan keskusteluun mukaan, ennen käyttäjältä vaadittiin Google-tiliin kirjautumista.

Kutsu ei rajoitu vain pikaviestittelyyn vaan se toimii  myös videoneuvotteluille joissa voi olla mukana jopa 15 yhtäaikaista osallistujaa.

Kutsuttu asettaa nimensä tai kirjautuu Google tunnuksellaan

Kun kutsuttu on asettanut nimen, tulee hänen vielä erikseen pyytää lupaa päästä keskusteluun, keskustelun ylläpitäjä voi joko hyväksyä tai kieltäytyä päästämästä käyttäjää sisään.

Koska käytettävissä?

Ominaisuutta alettiin viemään käyttöön viime viikolla ja sen luulisi olevan jo toiminnassa kaikilla Google Work tileillä.

LÄHDE: Google for work blog

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"