maanantai 25. tammikuuta 2016

Windows 10 päivitys Lumioille viivästyy

Windows 10 päivitys Lumioille viivästyyMicrosoftin on ollut tarkoitus tuoda tämän kuun aikana sen uusi mobiili Windows myös vanhemmille Lumia sarjan puhelinmalleille joissa on nykyinen 8.1.

Ongelmia on silti vielä niin paljon ettei Microsoft ole halukas julkaisemaan päivitystä vanhemmille laitteille vielä, sillä kehittäjät katsovat nykyistenkin versioiden olevan liian raakileita ja aiheuttavan siten ongelmia vanhojen puhelinmallien kanssa.

Windows 10 Mobile on ollut jo vuoden päivät avoimessa beta testissä jonka voi hakea liittymällä Windows 10 Insider ohjelmaan. Ilmeisesti dataa on tullut tästä ohjelmasta Microsoftille niin paljon että korjaustyöt syövät aikaa.

Periatteessa on hyvä että yhtiö haluaa saada koodinsa toimimaan erinomaisesti heti ensimmäisellä käyttökerralla, kovasti kymppiä odottavat joutuvat silti pettymään koska odotusaika kasvaa.

Microsoft on ilmoittanut että päivityksiä aletaan jakamaan helmikuun puolessa välissä ja monessa maassa operaattori on se joka lopulta päättää alkaako se jakamaan omassa mobiiliverkossaan versiopäivitystä ja missä aikataulussa.

LÄHDE: Puhelinvertailu.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"