maanantai 5. syyskuuta 2016

Huhut: Apple poisti kuulokeliittimen, tarjoaa adapterin tilalle

Huhut: Apple poisti kuulokeliittimen, tarjoaa adapterin tilalle (Apple Earpods 2012)Apple pitää tilaisuuden 7.9 jolloin odotettu iPhone 7 virallisesti julkaistaan, se mikä kuitenkin jo uudesta puhelinmallista tiedetään, uupuu siitä kokonaan 3.5mm kuulokeliitin joka huolettaa monia puhelimesta kiinnostuneita. Apple kuitenkin tarjoaa korjausta tilanteeseen.

Apple olisi viimeisimpien huhupuheiden mukaan tuomassa uusimpaan puhelinmalliinsa 3.5mm kuulokeliittimen mutta erillisen adapterin avulla joka liitetään puhelimen ainoaan lightning -liittimeen, adapterista ei ole kuitenkaan kerrottu sen enempää.

Aikaisempia iPhone malleja kun on voinut ladata samalla kun kuuntelee sillä musiikkia kuulokkeiden avulla, 3.5mm liittimen kautta mutta uudessa mallissa tämä ei enää olisi mahdollista, ellei sitten adapteri tarjoa myös lightning-läpivientiä.

Apple tarjoaa iPhone 7:n mukana uudet EarPod kuulokkeet joissa liittimenä on lightning sekä kyseisen adapterin jonka avulla myös muut, perinteisemmät toistolaitteet saadaan toistamaan puhelimen äänet.

Kyseessä on nyt Apple analyytikon huhupuheet, se mikä niistä on totta nähdään varmana kuitenkin jo ylihuomenna 7.9 Applen verkkosivujen kautta, sillä Apple suoratoistaa tapahtuman verkossa kello 20:00 Suomen aikaa.

LÄHDE: The Verge

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"