tiistai 15. toukokuuta 2012

Nokia Lumia 900 kauppoihin Suomessa 25. toukokuuta

Alkuvuonna julkistetun Nokia Lumia 900 -älypuhelimen myynti Suomessa alkaa 25.toukokuuta.

Windows Phone -alustalle rakennettu Lumia 900 tarjoaa erinomaisen sosiaalisten verkostojen ja internetin käyttäjäkokemuksen, siinä on myös Nokian tuotteille tuttuja erityispiirteitä, kuten huippuluokan kamera- ja kuvatoiminnot. Värivaihtoehtoina ovat valkoinen, musta ja syaani.

Puhelimen käyttökokemusta rikastavat maksuttomat Windows Live -palvelut, kuten pikaviestipalvelu Messenger, sähköposti ja Xbox Live. Käyttäjä voi kätevästi paikantaa kadonneen puhelimensa kartalla, etätyhjentää sen sisällön ja lukita laitteen. Äänettömälle säädetyn puhelimen pystyy löytämään vaivatta palauttamalla siihen merkkiäänen Windows Live -palvelun avulla.

Lumia 900 -älypuhelin tarjoaa toimintoja, jotka ovat saatavilla vain Nokia Lumia -puhelimiin, muun muassa ilmaiset Nokia Navigointi ja Nokia TV sekä Nokia Musiikki, joka sisältää muun muassa maksuttoman Mix Radio -palvelun.

LÄHDE: Nokia lehdistötiedote

2 kommenttia:

  1. Mitenköhän Lumia 900 synkkaa Ubuntu Linuxin kanssa? Kaikissa kotikoneissa kun on Ubuntu.

    VastaaPoista
  2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1593533 käydään keskustelua yleensä Windows Phonesta ja Ubuntusta, osalla toimii jotkin mallit.

    Tunnistuu näköjään vain mikäli puhelinta ei suojaa salasanalla.

    VastaaPoista

"be excellent to each other"