torstai 15. toukokuuta 2014

Älykästä pyykinpesua Samsungilta: Tässä on Samsung WW9000

Samsung WW9000Ensin tehtiin keittiöstä älykäs leivänpaahtimien sekä jääkaappien päivityksillä, sitten tuli olohuoneen aika älytelevisioiden myötä ja nyt päivityksessä on kodinhoitohuone.

Samsung WW9000 on monipuolinen ja älykäs pyykinpesukone jota voi hallita kätevästi myös älypuhelimen avulla.

Pesukoneen suurelta 5 tuuman kosketusnäytöltä hallitset ja näet kaikki pyykinpesun vaiheet ja ohjelmat mutta mielenkiintoisen lisän pyykinpesukone tuo pyykinpesuun, sillä että sen voi yhdistää kodin WLAN-verkkoon ja siten saada erillisillä mobiilisovelluksella tarkistettua ja hallittua pyykinpesukoneen ohjelmia suoraan kännykästä tai tabletista käsin.

Katso video ja tiedä lisää:

Smart Control älypuhelinohjelma:

Samsung Smart Control älypuhelinsovellusPystyt puhelimen avulla esimerkiksi katsomaan kauanko pyykinpesuohjelmaa on vielä jäljellä, mobiilisovelluksella voit myös hallita WW9000 pesukonetta, luoda sopivan ohjelman ja laittaa pyykit päälle etänä sopivana hetkenä.

Smart Control mobiilisovellus hälyttää kun kone on saanut pyykit pestyksi, varsin kätevä ominaisuus varsinkin jos kone on hieman pidemmällä.

Smart Control Sovellus on saatavana useimmille Android-puhelimille ja -tableteille sekä Applen iPhonelle sekä iPadille.

Auto Optimal Wash -toiminolla pesukone ymmärtää pyykkejäsi:

Auto Optimal Wash selitettynä kuvin

WW9000 pesukoneessa on erityisiä antureita jotka tutkivat koneeseen asetetun pyykin, ne pystyvät selvittämään pyykin likaisuusasteen jonka ansiosta kone pystyy annostelemaan automaattisesti tarvitun määrän pesuainetta.

Pesukoneeseen voi laittaa nestemäistä pesuainetta valmiiksi jopa 19 pesukerralle, antureiden vuoksi pesuainetta ei tarvitse muistaa laittaa joka pesukerralla koneeseen erikseen.

Helppo täyttää ja tyhjentää:

Samsung WW9000:n virtaviivainen ja suuri luukku on sijoitettu korkeammalle kuin perinteisissä pesukoneissa ja se voidaan avata 170 asteen kulmassa. Siten kone on helpompi täyttää ja tyhjentää.

Hiljainen moottori jopa 10 vuoden takuulla:

Samsung WW9000:n harjaton digitaalinen invertterimoottori käyttää magneetteja pesurummun pyörittämiseen. Näin syntyy vähemmän kitkaa, jolloin moottori ja koko pesukone on hiljaisempi. Koska liikkuvia osia on vähemmän, moottori kestää pidempään. Siksi Samsung antaa 10 vuoden takuun WW9000:n moottorille.

Pesukoneen tekniset tiedot (lyhyesti):
Moottori: Digitaalinen invertteri
Pyykinmäärä: 10 kiloa
Linkous: 1600 kierrosta minuutissa
Pesunaikainen ääni: 46 dB
Linkouksenaikainen ääni: 72 dB
Värivaihtoehdot: Valkoinen
Ovi: Sivulta täytettävä, Crystal Blue glass
Lapsilukko: Kyllä
Energialuokka: A+++
Vuotuinen energiankulutus: 119 kilowattituntia
Vuotuinen vedenkulutus: 11 500 litraa
Koko: 600 x 850 x 680 mm
Paino: 87 kiloa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"