sunnuntai 1. elokuuta 2010

Microsoft: Internet Explorer 9 beta syyskuussa

ie9beta Microsoft on paljastanut suunnitelmansa julkaista ensimmäinen beta versio sen tulevasta Internet Explorer 9 –selaimesta tämän vuoden syyskuussa.

Aikaisemmin Microsoftilla harkittiin selaimen beta version julkistusta elokuulle mutta jostain syystä julkaisua siirrettiin kuukaudella.

Ohjelmistojätti on aikaisemmin julkaissut muutamia preview versioita uuden selaimen käyttämästä moottorista mutta uuden käyttöliittymän julkistusta on jouduttu odottelemaan aina beta versioon saakka jossa käyttäjät saavat ensimmäiset maistiaiset siitä, Microsoft on sanonut että käyttöliittymä ja käyttöelämys tulevat olemaan jotakin todella uutta ja erikoista, kuitenkin vuotaneet kuvakaappaukset eivät ole kovinkaan erilaisia verrattuna kilpaileviin selaimiin.

Uusia ominaisuuksia näyttää olevan suositut sivut (sama mikä Google Chromessa), Latausmanageri jolla voi tarkkailla tiedostolatauksia, parempi laajennuksien (plug-ins) hallinta ja käyttöönotto sekä uusien web-standardien tuki, myös monia muita lisäyksiä ja päivityksiä on uuteen selaimeen luvassa ja niistä voidaan olla varmoja vasta beta version julkistuksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"