torstai 4. marraskuuta 2010

Fanipojat väärässä, Flash halutaan iOS:ään

skyfireKun Skyfire-selain tuli saataville Applen App Storeen, ostettiin sitä niin paljon että tekijät joutuivat teknisten ongelmien vuoksi poistamaan sen myynnistä.

Skyfire-selain osaa esittää internet sivustoilla olevat Adobe Flash-videot muuntamalla videot sen omassa konesalissa HTML5-formaattiin sopivaksi ja esittämällä ne sitten muunnoksen jälkeen katsojan näytöllä.

Nyt kuitenkin kun selaimen iPhone/iOS versio julkaistiin, meni Skyfiren konesalissa olevat palvelimet tukkoon liian suuren työmäärän vuoksi. Selaimen tekijät ymmärsivät syyksi tuoreen julkaisun ja vetivät selaimen pois App Storesta.

Skyfirellä luvataan että uusia ja tehokkaampia palvelimia on tulossa lisää ja heti kun kapasiteettia on tarpeeksi, tulee selain jälleen saataville.

Skyfire selainta julkaistaan iPhonen lisäksi myös Androidille, Symbianille sekä Windows Mobilelle.

Tämä uutinen todistaa jo aika hyvin sen mitä mieltä Applen mobiilituotteiden käyttäjät todellisuudessa ovat siitä minkälaisen internet kokemuksen he haluavat laitteillaan saavan ja siihen näyttää kuuluvan Flash videoiden katselu, toisin kuin pieni mutta tulinen “fanipoika” -rintama antaa ymmärtää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"