keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Microsoft on tuonut Mangon saataville, myös Suomeksi

Microsoft on viimein tuonut sen paljon hehkutetun Windows Phone –päivityksen saataville, monien päivityksen tuomien parannusten lisäksi myös Suomenkielinen käyttöliittymä- sekä virtuaalinäppäimistö ovat mukana.

Niin laitevalmistajat kuin myös käyttäjät ovat yhdessä odottaneet innoissaan uutta versiota sillä se tuo paljon kaivattuja ominaisuuksia puhelimiin ja antaa paremmat mahdollisuudet myös luoda uusia Windows Phone 7 -laitteita joiden menestyminen jatkuvasti kovenevilla mobiilimarkkinoilla on entistä uskottavampaa.

Tuotu käyttöjärjestelmäpäivitys on huikea parannus alkuperäiseen Windows Phone 7 –käyttöjärjestelmään. Mango päivityksessä tulee mukana monia sovellustason parannuksia kuten lyhyenä esimerkkinä nämä: Sovelluksien moni-ajo, verkkoyhteyden jako, laitteistokiihdytetty verkkoselain sekä HTML5 –tuki.

Pelaajia kiinnostava Xbox Live integraatio on myös lisätty Mangoon, integraation avulla mobiilipelien pelaaminen, hankkiminen sekä Xbox Live pisteiden ja saavutusten kerääminen onnistuu nyt myös uuden käyttöjärjestelmän ansiosta puhelimesta käsin.

Mangon versionumero on Windows Phone 7.5 ja se on saatavilla tämän viikon aikana lähes kaikkiin Windows Phone 7 –laitteisiin.

Verkkoyhteyden jako WLANin yli toimii vain operaattoreiden ja laitevalmistajien halukkuuden mukaan joten vasta päivityksen asentamisen jälkeen tietää tarkasti onko toiminto saatavilla omassa laitteessa vai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"