tiistai 22. marraskuuta 2011

Google+ lisää piiriesi jäsenet Google Talk pikaviesteihin

googleplus_logoGoogle on tuonut sen Google+ palveluun toiminnon jonka avulla voit keskustella pikaviestein niiden piiriesi jäsenten kanssa jotka ovat lisänneet myös itsesi omiin piireihin, palvelu lisää piirin jäsenet Google Talk kontakteiksi automaattisesti.

Monelle voi tulla yllätyksenä se että aikaisemmin Google Talk yhteystiedot olivat tarkasti rajattuja kontakteja mutta nyt Google Plussan uuden toiminnon vuoksi, rajaukset poistetaan ja kaikki ovat toistensa nähtävillä.

Google Plussan kontaktilistan eri piirijäsenet myös näkyvät muissa sovelluksissa kuten esimerkiksi Googlen Gmailissa sekä Android puhelimissa.

Alla Googlen ilmoitus:

Tietoja yhteisten piirien pikaviesteistä:

Google-pikaviestit helpottaa niiden ihmisten kanssa keskustelemista, joiden kanssa olet tekemisissä. Google Plus -palvelussa voit keskustella kenen tahansa piireihisi kuuluvan henkilön kanssa, joka on lisännyt myös sinut omiin piireihinsä. Kun et käytä Google Plus -palvelua, voit silti keskustella heidän kanssaan Google-tuotteilla, kuten Gmail, Google Talk -asiakassovellus, iGoogle, Orkut ja kolmannen osapuolen sovellukset.

Mikä pikaviesteissä on muuttunut?
  • Aiemmin pystyit keskustelemaan ainoastaan sellaisten henkilöiden kanssa, joiden sähköpostiosoitteen tiesit. Nyt teidän tarvitsee vain kuulua toistenne piireihin.
  • Kun sinä ja kontaktisi olette lisänneet toisenne piireihin, voit keskustella kontaktiesi kanssa Google-tuotteissa, kuten Gmail, Google Plus, iGoogle, Orkut ja Google Talk -asiakassovellus.
  • Sen sijaan, että näyttäisimme kaikki kontaktisi Google Plus -palvelun pikaviestiluettelossa, näytämme viimeisimpien keskustelujen kontaktit, jotka ovat online-tilassa. (Voit silti etsiä kontakteja, jotka eivät näy luettelossa, käyttämällä pikaviestiluettelon yläreunassa olevaa hakukenttää.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"