maanantai 15. elokuuta 2016

Jos huijaat Pokemon Go:ssa, saat bannia

Jos huijaat Pokemon Go:ssa, saat banniaNiantic joka on suosioon nousseen Pokémon Go -pelin kehittäjä seuraa nykyisin entistä tarkemmin pelissä huijanneita käyttäjiä. Huijaukset ovat tällä hetkellä valtava ongelma, johon yhtiö puuttuu herkästi.

Pelin käyttöehdot kieltävät pelaajia käyttämistä huijauksen mahdollistavia menetelmiä pelissä, näitä ovat muun muassa GPS-signaalin huijaaminen, kolmannen osapuolen kehittämät apusovellukset sekä verkkosivut ja kiellon käyttää muuta kuin virallista Nianticin kehittämää pelisovellusta.

Ulkoisten pelisovelluksien esto tarkoittaa ennen kaikkea Windows Phone pelaajia joille Niantic ei ole kehittänyt virallista Pokemon Go peliä mutta johon eräs innokas hakkeri moisen kehitti.

Jos käyttäjä rikkoo ehtoja voi siitä kiinni jäädessään saada elinikäisen bannin pelitililleen.

Niantic on tietoinen useasta sovelluksesta ja tekniikasta kuinka pelissä voi huijata itselleen nopeammin Pokemoneja sekä muita etuja. Yhtiö kehittää jatkuvasti huijauksenestotekniikkaa paremmaksi jotta huijaukset pelissä saataisiin loppumaan.

Yksi näistä keinoista on automaattinen banni joita pelaajat ovat alkaneet raportoimaan peliin liittyvällä Reddit langalla.

Käyttäjät kertovat saaneensa niin sanottuja “soft banneja” jotka estävät pelin käytön tietyksi ajaksi, osa taas on saanut banneja peliin tietystä IP-osoitteesta tai IP-avaruudesta ja tietty määrä käyttäjiä on saanut peliin ilmeisesti ikuisen tilikohtaisen bannin.

Niantic ei ole kertonut julkisuuteen tarkemmin kuinka se estoja asettaa ja mitä eston tasoja on saatavilla mutta he kertovat lyhyesti omalla neuvontasivullaan käyttöehtojen rikkomisen johtavan mahdolliseen banniin.

LÄHDE: TechRadar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"