torstai 3. marraskuuta 2011

Valkoinen LG Optimus 2X uudella Android 2.3.4 -käyttöjärjestelmällä

LG Electronicsin Optimus 2X (P 990) -matkapuhelimeen on nyt ladattavissa uusi Android 2.3.4 -päivitys. Samalla lanseerataan suositun puhelimen valkoinen versio.
 
Parempi käyttökokemus:
Google on päivittänyt Android 2.3 -käyttöjärjestelmäänsä asteittain. Uudessa Android 2.3.4;sä on keskitytty  parantamaan pelaamista, multimedian käytettävyyttä ja viestintää. Lisäksi pelien ja sovellusten kehitystyötä on yksinkertaistettu. Pelaaminen on myös pehmeämpien animaatioiden ansiosta entistä miellyttävämpää.
 
Käyttöjärjestelmän tuntuvin muutos on näppäimistön uusi käyttöliittymä, jonka ansiosta kirjoittaminen on tarkempaa ja nopeampaa. Lisäksi uuden käyttöjärjestelmän myötä puhelimen suorituskykyä pystytään hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla. Käyttämättömät sovellukset esimerkiksi sulkeutuvat automaattisesti pienentäen energiankulutusta. Sovellusten energiankäyttöä voi lisäksi helposti seurata yhdeltä sivulta ja sulkea useita sovelluksia kerralla.

Hinta ja saatavuus:
Valkoinen LG Optimus 2X tulee Suomessa myyntiin marraskuun lopulla verolliseen suositushintaan 450,00. Puhelin on saatavilla myös ruskeana.

Ohjelmistopäivitys tehdään tietokoneen tietokoneen kautta, LG;n ohjelmistopäivitystyökalun avulla joka toimitetaan PC Suite -sovelluksen mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"