keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Google lakkauttaa jälleen palveluitaan

Hakukoneyhtiö lakkauttaa jälleen palveluitaan, tällä kertaa neljä tuotetta, jopa suosittu iGoogle etusivu saa lähteä.

01. Poistoon on lähdössä myös yrityskäyttöön kehitetty Google mini laite joka mahdollisti Googlen asettamisen yrityksen sisäverkkoon, tälle on olemassa nykyisin kuitenkin myös parempia vaihtoehtoja joten Google mini saa lähteä yrityksen tuotevalikoimasta 31.07.2012.

02. Google Chatback widgetti, Widgetin pystyi asettamaan omalle kotisivustolleen ja mahdollistaa näin kävijöiden sekä sivuston ylläpitäjän välisen reaaliaikakeskustelun, widgettiä ei ole syystä taikka toisesta enää juurikaan kehitetty joten sen lopettaminen katsottiin järkeväksi. Palvelun poistamisajankohtaa ei ole ilmoitettu.

03. Google Video, vaikka palvelu ei ole enää ottanut vastaan videoita vuodesta 2009 lähtien, on se kuitenkin edelleen pitänyt videot omalla “palvelimellaan” jota sitä ennen on sinne lähtetty, nyt Youtube tulee ottamaan kyseiset videot vastaan ja lisäämään ne Google Videoon rekisteröityyn sähköpostiin liittyvään Youtube kanavaan automaattisesti, videot näkyvät siirtämisen jälkeen kanavalla yksityisenä, joten yllätyksiä ei pääse siltä osin sattumaan. Google video ajetaan lopullisesti alas 20.08.2012.

04. iGoogle, verkkosivusto jonka sisällön sai melko pitkälle päättää itse, sinne tulivat tiedot uusista sähköposteista, säästä sekä uutisista, myös pieniä pelejä pystyi asettamaan sivustolle, vaikka iGooglea ja sen työkaluja on kehitetty aktiivisesti, katsoo Google sivuston olevan vanhanaikainen Googlen oman hakupalvelunsa toimintojen tarjoamisen vuoksi, ne kun tarjoavat monia samankaltaisia toimintoja sekä varsinkin mobiili puolella muista huolehtii jo gadgetit ja muut apuohjelmat. iGoogle ajetaan alas 01.11.2013.

LÄHDE: Google Official Blog

*PÄIVITYS klo 19:40*: Korjattu Google videon lopetuspäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"