torstai 5. heinäkuuta 2012

Windows 8 Pro päivitys vain $39,99

Microsoft on julkaissut tulevan Windowsin päivityspaketin hinnan. Yhtiö tulee myymään Windows 8 Professional päivityksen nykyisiin Windows XP, Vista ja 7 käyttöjärjestelmiin vain 39.99 taalalla.

Kun päivityksen on ostanut ja asentanut voi Media center ominaisuudet asentaa jälki käteen mikäli näkee ominaisuudelle tarvetta.

Päivitys toimii tarkemmin vähintään Windows XP Professional, Vista Professional sekä 7 Professional versioissa.

Osto tapahtuu siten että käyttäjä asentaa koneelleen Windows 8 Upgrade Assistant –ohjelman, ohjelma tarkistaa onko nykyinen järjestelmä sopiva Windows 8 päivitykseen ja onko nykyinen lisenssi/käyttöjärjestelmä versio valtuutettu alennukseen, tämän jälkeen mikäli järjestelmä on yhteensopiva, ohjelma kysyy kuinka haluat asentaa päivityksen koneelle, tässä vaiheessa ohjelmasta on valittavissa päivitys, puhdas asennus tai ISO tiedoston tallennus, jolloin asennuksen voi polttaa DVD levylle tai kopioida se USB-tikulle josta puhtaan asennuksen voi asentaa sellaisenaan, myös muille koneille.

Microsoftilta on myös mahdollista tilata ohjelman loppuvaiheessa oma asennuslevy, tämä kuitenkin maksaa noin 15 taalaa sekä postikulut vielä päälle, myyntipaketti kaupoissa tulee maksamaan noin 70 taalaa joten tämä kohta on melko turha.

Käyttöjärjestelmän myyntiin tulon alkuvaiheessa varmasti ilmoitetaan myös paikallisemmat hinnat, nykyisethän ovat Yhdysvaltain dollareissa.

Nykyinen esitetty hinta on tarjous ja toimii vain väliaikaisesti, tarjous on voimassa 13.01.2013 saakka.

LÄHDE: Blogging Windows

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"