keskiviikko 1. elokuuta 2012

Microsoft Windows 8 RTM valmis

Microsoft on saanut uuden Windows käyttöjärjestelmän valmiiksi, Windows 8 on valmis ja sen toimitukset laitevalmistajille ja muille kumppaneille on aloitettu.

Windows 7 menestysjulkaisun seuraaja Windows 8 on valmis ja lopullinen versio on lähtenyt Microsoftilta eteenpäin kohti laitevalmistajia, uudessa versiossa luotetaan ennen kaikkea kosketusnäytöllisiin laitteisiin. Uusi Windows halutaan tuoda tableteille mutta myös muihin tietokoneisiin.

Microsoft painostaa varsinkin kannettavien tietokoneiden valmistajia lisäämään koneisiin kosketuspaneelit, ainakaan vielä laitevalmistajat eivät ole lähteneet kosketusnäyttöihin laajalla rintamalla.

Laaja testaus takana:

Windows 8 käyttöjärjestelmää on testattu laajalla testausohjelmalla, Microsoft on julkaissut ilmaiseen jakeluun kolme virallista testiversiota käyttöjärjestelmästä joita on käytetty yli 16 miljoonaa kertaa, näistä kaikista kerroista Microsoft on kerännyt tärkeää palautetta ja suunnitellut lopullista versiota niiden mukaan, eikä toki sovi unohtaa Microsoftin sisäisiä testauksia, tämäkin on yhtiön suurin sisäinen testaus mitä se on koskaan suorittanut.

Saatavuus aikataulu:

Microsoft Windows 8 RTM on saatavilla yhtiön MSDN-verkosta elokuun 15 päivä.

Kauppojen hyllyltä sekä verkosta myyntiversio on saatavilla lokakuun 26 päivä.

LÄHDE: Blogging Windows

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"