keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Microsoft vaihtaa Messengerin Skypeen

Microsoft on kaikessa hiljaisuudessa siirtänyt monia Skypen toimintoja Messengerin palvelimille sen jälkeen kun yhtiö osti sen viime vuonna ja nyt yhtiö katsoo että Messengerin voi unohtaa ja tilalle tuodaan Skype.

Viimeisimmässä Skype versiossa käyttäjät voivat kirjautua Microsoft tunnuksillaan sisään joka aloitti hurjat huhut palveluiden yhdistymisestä / syrjäyttämisestä, nyt Microsoft on ilmoittanut huhujen pitävän paikkansa ja Skype tulee syrjäyttämään nykyisen Windows Live Messenger palvelun.

Skype tunnetaan ennen kaikkea ääni- ja videopuheluistaan mutta se sisältää toki myös perinteisemmän tekstikeskusteluominaisuuden joten Skypen ääntä tai videota ei edelleenkään ole pakko käyttää vaikka ohjelmisto Skypeksi muuttuisikin.

Yhtiön tiedotteessa joka löytyy Skypen blogista mainitaan että Microsoftin Messengeristä luovutaan vuoden 2013 ensimmäisellä neljänneksellä. Uusimmassa versiossa voi jo nyt keskustella Messenger kontaktien kanssa ja ensivuoden puolella kyseiset kontaktit muuttuvat Skype kontakteiksi automaattisesti.

LÄHDE: Skype The Big Blog

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"