perjantai 2. marraskuuta 2012

Viaplay-palvelu Xbox 360 -pelikonsoleihin

Verkkopalvelu Viaplay lanseerataan pian Xbox 360 -pelikonsoleihin. Xbox Live Gold -palveluun rekisteröityneet jäsenet pääsevät pian käyttämään rajattomasti Viaplayn laajaa viihdetarjontaa.

Microsoftin Xbox Live Gold jäsenenä pääsee jatkossa hyödyntämään pelikonsoliaan pelien lisäksi elokuvien, sarjojen sekä urheilun suoratoistolaitteena, Viaplayn koko arkisto tulee näin kätevästi saataville television ruudulle.

”Tuhansissa suomalaisissa kodeissa on nykyään Xbox 360 -pelikonsoli. Pohjoismaiden johtavana verkkopalveluna meistä on luonnollista, että voimme tarjota Viaplayn sisältöä yhteen maailman johtavaan pelikonsoliin ja laajentaa palvelun saatavuutta entisestään”, sanoo Viaplayn toimitusjohtaja Niclas Ekdahl.

Palvelun lanseeraus Xbox 360 -pelikonsoleihin on Viaplayn uusin laitelaajennus, jonka ansiosta tv-ohjelmat, elokuvat ja suorat urheilulähetykset ovat katsottavissa mahdollisimman monella eri laitteella. Viaplayn viihdetarjonta on saatavilla jo PC- ja Mac-tietokoneilla, älypuhelimilla, taulutietokoneilla ja pian myös Xbox 360 - ja PlayStation® 3 -pelikonsoleiden kautta. Lisäksi Viaplay on tuonut tarjontansa LG:n, Samsungin, Panasonicin ja Philipsin älytelevisioihin.

Mikä Viaplay?
Viaplay on verkkopalvelu, jonka kautta voi katsoa pohjoismaisia ja kansainvälisiä elokuvia, tv-sarjoja ja urheilua. Viaplay on saatavilla internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älytelevisioiden ja mobiililaitteiden kautta. Viaplay lanseerattiin Suomessa syksyllä 2011 ja se on saatavilla myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Venäjällä.

LÄHDE: Viaplayn lehdistötiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"