perjantai 14. joulukuuta 2012

Razer BlackWidow Ultimate 2013 on saapunut skandeille

Razer joka valmistaa haluttuja pelinäppäimistöjä, hiiriä ja ohjaimia on julkaissut vihdoin sen hyvin suositun BlackWidow -näppäimistön myös skandinaavisille markkinoille.

Layout on skandinaavinen tai yksinkertaisesti sanottuna se on FIN/SWE-näppäimistö jonka näppäimistöasettelu on meille tututumpi ja sisältää luonnollisesti Ö, Ä, Å, –näppäimet.

Näppäimet ovat mekaaniset eli niiden painalus on sopivan syvä ja mahdollistaa nopean reagoimisen pelimaailmassa ja mikä hienointa Razer BlackWidow näppäimistössä voi painaa yhteensä 10-näppäintä samanaikaisesti pohjaan, joka perusnäppäimillä voi jäädä ainoastaan 3 näppäimen painalukseen.

BlackWidow on myös ohjelmoitavissa, siinä on 5 erillistä macronäppäintä sekä myös muita täysin ohjelmoitavia näppäimistöjä, näppäimistössä on myös pikanäppäin niin sanotulle pelitilalle joka poistaa käytöstä Windows näppäimet, jolla voi estää vahinkopainamiset työpöydälle, pelitilassa on toki myös muita toimintoja jotka aktivoituvat samalla kuten kymmenen samanaikaisesti painettavan näppäimentuki.

Synapse 2.0 on ohjelma joka tulee näppäimistön mukana, se siirtää näppäimistön asetukset pilveen ja tarjoaa ne jokaiseen järjestelmään johon oman näppäimistön on liittänyt, näin esimerkiksi uuden tietokoneen tai käyttöjärjestelmän asennuksen jälkeen vanhat asetukset saa nopeasti takaisin eikä uudelleen konfigurointia tarvitse suorittaa.

Näppäimet ovat mustat mattapintaiset ja merkkiväri on valkoinen mutta ne saa myös hohtamaan vihreää valoa, luoden näyttävän pelikokemuksen myös pelimaailman ulkopuolelle.

Näppäimistö on USB-johdollinen ja tarjoaa USB-kautta myös kuuloke ja mikrofoni liitännän jolloin pelikuulokkeet on helppo liittää suoraan näppäimistöön.

Alla näppäimistön esittelyvideo:

© Razer

Razer BlackWidow Ultimate 2013 kustantaa noin 120€
Näppäimistöstä on olemassa myös edullisempi versio, se kustantaa noin 80€, edullisemmasta versiosta puuttuu taustavalaistus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"