tiistai 18. joulukuuta 2012

Viaplayn tarjonta nyt Windows 8 -sovelluksena

Verkkopalvelu Viaplay on saatavana Pohjoismaissa juuri julkaistuun Windows 8 –käyttöjärjestelmään omana sovelluksenaan.

Uusi Windows 8 -sovellus toimii kaikissa tietokoneissa ja taulutietokoneissa, joihin on asennettu Windows 8 –käyttöjärjestelmä.

Käyttäjät voivat nauttia Viaplayn kattavasta viihdesisällöstä, joka kattaa yli 2 000 elokuvaa, laajan valikoiman suosittuja TV-sarjoja ja maailmanluokan live-urheilua.

”Uskomme Microsoftin visioon tukea koko käyttökokemusta niin työkäytössä tietokoneella kuin vapaa-ajalla taulutietokoneella. Tuloksena on entistä kiehtovampi käyttökokemus riippumatta siitä, missä yhteydessä käyttäjä laitetta käyttää”, sanoo Viaplayn toimitusjohtaja Niclas Ekdahl.

Viaplay Windows 8 -sovelluksen julkaisu on viimeisin osoitus Viaplayn tavoitteesta tarjota ensiluokkaista sisältöä mahdollisimman monilla päätelaitteilla.

Todellisuudessa Viaplayn Windows 8 versio, ei juuri ole muuta kuin selainversion pikakuvake joka avaa tutun selainkäyttöliittymän kokoruudun sovellukseksi joka kuitenkin tarjoaa helpomman käyttökokemuksen varsinkin Windows 8 tableteille, sovellus toimii niin Intel kuin ARM- Windows 8 versioissa.

Sovellus esittelee myös tiilikäyttöliittymässä omassa tiilissään Viaplayn sisältöä, se ei kuitenkaan avaa tiilessä esiteltyä mediaa vaan käynnistää ohjelman siitä kohtaa johon sen on viimeksi jättänyt.

 

 

 

 

Viaplayn viihdetarjonta on saatavilla jo PC- ja Mac-tietokoneiden selaimilla, älypuhelimilla, taulutietokoneilla sekä PlayStation 3 ja pian myös Xbox 360 -pelikonsoleiden kautta. Lisäksi Viaplay on tuonut tarjontansa LG:n, Samsungin, Panasonicin ja Philipsin älytelevisioihin.

LÄHDE: Viaplayn lehdistötiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"