perjantai 22. helmikuuta 2013

Lisätietoa tulevasta Playstation 4 konsolista

Sony on julkaissut hieman enemmän lisätietoja tulevasta konsolistaan, lopullista hintaa tai tarkkaa myyntiintulo aikataulua ei silti vieläkään ole julkaistu.

Ensimmäisenä on hyvä päivittää tiedot Playstation Vita käsikonsolin ja PS4;en yhteen naittamisesta, Playstation 4 tulee tukemaan langatonta kuvansiirtoa, joten lopullisessa myyntiversiossa ei tarvita johtoa laitteiden väliin. Samalla tekniikalla peliin voi liittää Android sekä iOS- mobiililaitteita kuten vaikkapa iPadin ja käyttää sitä niin sanottuna lisänäyttönä joka joko tarjoaa lisätietoja tai sen kautta voi seurata peliä tai pelitapahtumia.

Toimintoa voisi kuvitella käytettävän esimerkiksi niin sanotuissa moninpeli peleissä joissa toiselta näytöltä voisi seurata koko pelialueen tapahtumia lintuperspektiivistä.

Sony myös ilmoitti että konsoli on edelleen työn alla, virallisesti laitteen lopullisia teknisiä päätöksiä ei ole vielä lyöty lukkoon eikä myöskään lopullisen konsolin ulkoasua, joten jotakin ratkaisevaa voi vielä olla tulossa tai jopa leikkauspöydällä.

Playstation 4 tulee joka tapauksessa myyntiin 2013 mutta tarkempia aikatauluja ei vielä ole julkaistu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"