tiistai 7. toukokuuta 2013

HP tuo 7 tuumaisen Slaten Suomeen

Hewlett-Packard (HP) tuo kesäkuussa Suomen markkinoille edullisen, kuluttajille suunnatun Android Jelly Bean -tabletin, jolla Google Mobile -palvelut ovat helposti käytettävissä.

HP Slate7 -tabletin näytön koko on 17,78 senttiä (7 tuumaa) ja paino 368 grammaa. Laitteen runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja takaosan värivaihtoehtoina ovat harmaa ja punainen. HP Slate7 on markkinoiden ensimmäinen tabletti, johon on integroitu laadukkaan audioelämyksen tarjoava Beats Audio -järjestelmä.

HP Slate7 tukee Googlen palveluita kuten Google Now, Google Search, Gmail, YouTube, Google Drive sekä Google+ Hangout -videokeskustelu. Lisäksi saatavilla on runsas valikoima sovelluksia ja digitaalista sisältöä Google Play -palvelun kautta.

”Vastataksemme kasvavaan tabletti-kysyntään tarjoamme laajan valikoiman laitteita, joissa hyödynnetään kattavasti erilaisia käyttöjärjestelmiä”, kertoo johtaja Ari Koskinen, HP Suomen Tyäasema- ja tulostusratkaisut-yksiköstä. ”Uusi Android-pohjainen HP Slate7 on perustason kuluttajatabletti, kun taas Windows 8 -käyttöjärjestelmän HP ElitePad soveltuu yritysten ja julkishallinnon käyttöön. Molemmat laitteet tarjoavat HP:n korkeatasoiset tukipalvelut.”

HP:n tablettivalikoiman kehto on uusi Mobility Global Business Unit, joka perustettiin syyskuussa 2012 Alberto Torresin palkkauksen myötä. Torresin edellinen työnantaja oli Nokia, jonka palveluksessa hän toimi MeeGo-tuotteista ja -alustasta vastaavana johtajana.
Helppoa käytettävyyttä.

HP Slate7 -tablettia pyörittää 1,6 GHz:n ARM Dual Core Cortex-A9 -prosessori, joka varmistaa nopean ja sujuvan käytettävyyden. Integroidun langattoman verkkoyhteyden ansiosta sähköposti, internet ja tärkeimmät sovellukset ovat helposti käytettävissä. Laadukas hffs-paneeli (High-aperture-ratio Field Fringe Switching) tuo käyttäjälle laajat katselukulmat, minkä ansiosta asiakirjat, pelit, valokuvat ja videot näkyvät kirkkaina jopa ulkovalaistuksessa.

HP Slate7 on varustettu kolmen megapikselin takakameralla sekä etupaneeliin sijoitetulla vga-kameralla, joten videokeskustelut, videotallennus ja valokuvaus onnistuvat kätevästi.

HP Slate7 -tabletti tulee myyntiin Suomessa kesäkuussa. Laitteen suositushinta on 149 euroa.

Tekniset tiedot laitteesta löydät klikkaamalla tästä.

Käyttöjärjestelmä: Google Android 4.1 Jelly Bean
Näyttö: 7" HFFS Widescreen 1024x600
Kamera: Edessä: VGA, Takana: 3MP (videolloe 720p@30fps)
Prosessori: ARM A9 Dual Core 1,6GHz
Keskusmuisti: 1GB RAM
Käyttömuisti: 8GB + MicroSD (Max 32GB)
Langattomat verkot: WLAN 802.11 b/g/n DLNA, Bluetooth 2.1 A2DP, EDR
Liitännät: MicroUSB, 3.5mm audio
Akku: Lithium-Ion 2Ah (5 tuntia videon katselua)
Paino: 370g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"