keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Ikävä yllätys MM-kisojen aikaan

CRC-1400

Monet ovat odottaneet nyt käytäviä MM2013-kisoja kuin kuuta nousevaa mutta monelle saattaa tulla stoppi katselulle sillä digiboksi on huomattu vaaralliseksi, sähköiskunvaara on todellinen.

Topfield on tehnyt monia varsin suosittuja digiboxeja ja nyt parissa heidän mallissaan on huomattu vaarallinen tuotantovirhe. Sarjassa CRC-1400 sekä TRC-1400 on sähkövika mutta se ei kuitenkaan koske niitä joiden sarjanumero on väliltä: RFI12C2BV4A00000 – 01440, sarjanumero on löydettävissä laitteen pohjasta.

Topfield pyytää että digiboksit otetaan heti pois käytöstä ja kiikutetaan joko myyntiliikkeeseen tai suoraan valmistajalle asiakaspalautuksena.

Sähköisku voi tulla kun koskettaa laitteen runkoa joten sähköjohto on syytä irrottaa varovasti niin että itse laitteeseen ei koske samalla, myöskin kun laitteen sarjanumeron tarkistaa on syytä ottaa johto irti ensiksi.

Päävirtajohdon eriste on viallisissa laitteissa murtunut joten virta saattaa siitä johtuen yltää laitteen runkoon.

Topfield uskoo että vaarallisia laitteita on kaikista myydyistä malleista noin 3% mutta palautuskierroksella prosentti voi nousta.

Asiakaspalautuksena laitteen voi lähettää suoraan Topfieldille käyttämällä heidän asiakaspalautuskoodiaan. Ohjeet lähettämiseen ja muita lisätietoja tilanteesta löydät tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"