tiistai 2. heinäkuuta 2013

Android-pohjainen All-in-One-tietokone HP Slate 21

HP:lta Android-pohjainen All-in-One -tietokone kodin viihde- ja hyötykäyttöön. HP Slate 21 on yhtiön ensimmäinen Googlen Android-käyttöjärjestelmään pohjautuva All-in-One –tietokone.

Hewlett-Packard julkisti HP Slate 21 All-in-Onen, yhtiön ensimmäisen All-in-One-pc;n, jossa on Android 4.2.2 -käyttöjärjestelmä. Uutuus mahdollistaa muun muassa pilvipohjaisten viihdepalveluiden kuten esimerkiksi internet televisio- ja radiolähetysten seuraamisen. Suositut Android sovellukset saadaan näyttävästi laitteen 21,5” kosketusnäytölle jolloin niiden käyttökokemus saa aivan uusia ulottuvuuksia.

HP Slate 21 täydentää yrityksen eri käyttöjärjestelmiä hyödyntävää tuotevalikoimaa. Googlen palveluiden avulla käyttäjät voivat muun muassa hallita pilvipohjaisia kalentereita, sähköposteja, muistiinpanoja ja dokumentteja, joita voi luoda laitteeseen valmiiksi asennetuilla sovelluksilla.

”Asiakkaat haluavat teknologiaa, joka tekee heidän elämästään helpompaa ja mahdollistaa viihdepalveluiden ja muun sisällön käytön ilman kommervenkkeja. HP Slate -uutuuden suuri, interaktiivinen näyttö mahdollistaa viihdepalveluiden käytön yhtä aikaa koko perheelle”, kertoo johtaja Ari Koskinen HP Suomen Työasema- ja tulostusratkaisut -yksiköstä.

Korkealaatuinen grafiikka ja HD-kosketusnäyttö parantavat käyttäjäkokemusta:

HP Slate 21 All-in-Onessa on 21,5 tuuman Full-HD IPS -kosketusnäyttö. Kaksitaajuusteknologia mahdollistaa musiikin kuuntelun tai elokuvien katselun ja verkkoselailun samanaikaisesti, ja sisäänrakennettu DTS Sound -teknologia tarjoaa laadukkaat äänet. Laitteessa on valmiiksi asennettuna HP True Vision HD -webkamera ja Wireless Direct -etäkäyttösovellus, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa videoita, kuvia ja dataa laitteiden välillä ilman verkkoyhteyttä. Laitteessa on myös Androidin Jelly Bean 4.2.2 -käyttöjärjestelmän monikäyttäjätuki. Suorituskyvyn tuo NVIDIA Tegra 4 –neliydinprosessori.

Hinnat ja saatavuus:

HP Slate All-in-Onen odotetaan saapuvan Eurooppaan syyskuun aikana, ja sen suositushinta on 379 euroa.

Laitteen tarkemmat tekniset tiedot alla:

Tekniset tiedot:

Suoritin: Nvidia Tegra 4 neliydin
Keskusmuisti:  Ei ilmoitettu
Näytönohjain: Nvidia Tegra 4
Näyttö: 21,5" IPS, FULLHD, kapasitiivinen kosketusnäyttö
Tallennustila: 8GB + MicroSD aina 32 B asti
Liitännät: WLAN b/g/n, Bluetooth 3.0, USB 2.0, USB 3.0

LÄHDE: HP;n lehdistötiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"