keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Iltapulu.fi TV-opas on nyt osa Ilta-Sanomia

IltapuluAikaisemmin Telkku.comin myynyt Anssi Kiviranta kehitti uuden TV-oppaan internetiin joka nimettiin hauskasti Iltapuluksi. Iltapulu tuli monelle iloisena yllätyksenä kun telkku.com täyttyi mainoksilla, käykö nyt samoin?

Iltapulua ei ole myyty vaan kyse on yhteistyöstä Sanomien kanssa, Iltapulun monipuolinen ja hyväksi koettu TV-Opas korvaa jatkossa Ilta-Sanomien oman oppaan, linkit Ilta-Sanomista vie jo nyt Iltapuluun.

Sanomat eikä myöskään Kiviranta kerro ainakaan virallisessa Sanomien lehdistötiedotteessa mitä he yhteistyöllä tarkoittavat, Sanomat kehuu palvelua ja uskovat että sillä on erinomaiset kasvumahdollisuudet, tarkoitetaanko tällä sitä pelättyä mainosmyyntiä?

Anssi Kiviranta tunnetaan muun muassa TV-opas telkku.comin kehittäjänä ja myöhemmin iltapulun vastaavana. Telkku.com täyttyi nopeasti mainoksista kun se myytiin Alma Medialle jolloin siitä tuli lähes käyttökelvoton suurine ylä- että alamainoksineen. Kiviranta päätti luoda hieman kilpailua TV-oppaiden joukkoon kun muutkaan eivät siihen olleet tosissaan lähteneet ja julkaisi viime vuoden alussa iltapulu.fi –oppaan.

Iltapulu on siis toiminut verkossa pyöreästi parisen vuotta ja se on ollut hyvin tehokas ja haluttu palvelu sen selkeän ja puhtaan käyttöliittymänsä vuoksi, mainontaa on alkanut näkymään vasta viime aikoina mutta niitä ei ole päästetty tuhoamaan käyttökokemusta kuten taas telkku.comissa kävi.

LÄHDE: Sanoma News Oy lehdistötiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"