maanantai 11. marraskuuta 2013

iPad räjähti Australialaisessa myymälässä

iPadAustralialaisessa puhelinmyymälässä tapahtui erikoinen onnettomuus sillä iPad räjähti kesken päivän, iPad oli kolmannen tai neljännen sukupolven versio.

Kyseessä oli Vodafonen myymälä joka jouduttiin evakuoimaan palokunnan toimesta laitteen syttymisen vuoksi, kun palokunta tuli paikalle iPad päästi edelleen savua ja kipinöitä myymälässä. Henkilövahingoilta ja loukkaantumisilta vältyttiin.

Syytä ei vielä osata sanoa mistä laitteen räjähdys johtui mutta Vodafonen tiedottajan mukaan iPadin laturiliitännän lähellä nähtiin kipinöitä.

iPad Air räjähdyksensä jälkeen

Epäiltynä oli iPad Air:

Aluksi epäiltiin että kyseessä olisi Applen uutuus iPad Air joka edustaa laitteen viidettä ja tuoreinta sukupolvea, myöhemmin kuitenkin Vodafonen tiedottaja ilmoitti että kyseessä olisikin ollut vanhempi 4- tai vielä vanhemman kolmannen sukupolven laite joka tuli Australiassa myyntiin maaliskuussa 2012.

Räjähtänyt iPad oli esittelyversio jota asiakkaat saattoivat testailla myymälässä, ei siis myyntiin mennyt versio.

Ei lausuntoa valmistajalta:

Apple ei ole antanut lausuntoa ainakaan toistaiseksi mutta Vodafonen tiedottaja sanoo että Applen edustaja olisi käynyt liikkeessä ja hakenut iPadin testauksia ja tutkimuksia varten mukaansa.

Koska Apple ei ole vielä kommentoinut asiaa, voi iPadeissa piillä todellinen vaara, toivottavasti yhtiö kommentoi tapauksesta pian.

LÄHDE: Mashable / Daily Mail

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"