tiistai 12. marraskuuta 2013

Microsoft julkaisi päivityksen Windows 8.1 hiiriongelmaan

Microsoft on saanut valmiiksi päivityspaketin joka korjaa aikaisemmin uutisoimamme hiiriongelman Windows 8.1 käyttöjärjestelmässä. Päivitys ei kuitenkaan korjaa ongelmaa täydellisesti vieläkään.

Nyt julkaistu päivitys korjaa usean pelaajan raportoiman hiiriongelman vain muutamista peleistä, muihin peleihin Microsoft suosittelee manuaalista korjaustoimenpidettä jonka uskotaan korjaavan ongelman muissa peleissä.

Microsoftin ehdottama korjaustoimenpide on sinänsä vaarallinen koko järjestelmän toiminnalle että siinä mennään haarukoimaan Windowsin rekisteriä, toimenpide on nopea ja tuskin aiheuttaa ongelmia mutta aina rekisterin kanssa kun ollaan tekemisissä on vaarana rikkoa koko Windows, joten on hyvin suositeltavaa miettiä tarkasti haluaako toimenpiteen tehdä.

IT Paukussa esitettyä korjaustoimenpidettä kannatta myös kokeilla, sen on todettu toimivan useassa pelissä eikä se vaadi rekisterin näpläämistä tai edes päivityksen ajamista.

Nyt tarjolle tullut päivitys on ladattavissa täältä ja korjaa seuraavissa peleissä esiintyneet hiiriongelmat:

Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Black Ops II
Call of Duty: Black Ops II - Zombies
Call of Duty: Ghosts
Call of Duty: MW2
Call of Duty: MW3
Call of Duty: MW
Counter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Source
Deus Ex : Human Revolution
Deus Ex : Human Revolution Director's Cut
Hitman Absolution
Hitman Sniper Challenge
Half Life 2
Metro 2033
Portal
Tomb Raider

Toivoo myös pelikehittäjien tarkistavan pelinsä:

Microsoft myös toivoo että pelikehittäjät itse testaavat pelinsä Windows 8.1 käyttöjärjestelmällä ja tarjoavan niihin tarvittaessa päivityksen joka sisältää Microsoftin esittelemän rekisteriavaimen lisäyksen jotta pelaajien ei itse sitä tarvitse lähteä tekemään.

LÄHDE: PC World

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"