perjantai 22. marraskuuta 2013

Posti tarjoaa ilmaisen pakettien ohjauspalvelun

Posti mahdollistaa nyt verkkokaupoista tilattavien pakettien noutopisteen valitsemisen helposti ja ilmaiseksi, paketin vastaanottaja voi päättää kätevästi itse mistä noutopisteestä pakettinsa haluaa noutaa.

Paketin voi halutessaan tilata vaikka työpaikan lähettyville jolloin sen kerkiää hakemaan jo saapumispäivänä. Mikään ei muuten muutu, edelleen annat verkkokaupassa toimitusosoitteeksi sinun oman kotiosoitteesi ja toimitustavaksi Postin.

Postin palvelu näyttää palveluun syötetyn postinumeron tai paikkakunnan alueella olevat postin noutopisteet joihin paketti voidaan toimittaa, näistä vaihtoehdoista valitaan mieluisin ja paketti ohjataan sinne.

Postin järjestelmä tunnistaa paketissa olevan osoitteen kun se on saapunut postin lajittelupisteeseen ja ohjaa paketin tulemaan haluamaasi noutopisteeseen. Palvelu osaa myös lähettää sinulle tekstiviestin kun paketti on haettavissa valitusta noutopisteestä.

Kuinka uuden palvelun saa käyttöön?

Jotta uuden ohjauspalvelun saa käyttönsä täytyy palvelu käydä aktivoimassa Postin paketinohjaus sivustolla osoitteessa www.posti.fi/ohjaus.

Mahdollisuus voittaa matka Pariisiin:

haluatkopariisiin_168pxSamalla käyttäjä voi osallistua kilpailuun jossa voi voittaa matkalahjakortin Pariisiin. Palkinnon arvo on 500 euroa ja aikaa osallistumiseen on 30.11.2013 asti, itse arvonta suoritetaan 4.12.2013 jonka jälkeen voittajille ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Kampanjaan voivat osallistua Suomalaisen henkilötunnuksen omistavat 15 vuotta täyttäneet henkilöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"