torstai 21. marraskuuta 2013

Windows puhelimille vihdoin kauan odotettu Instagram

Instagramin Windows Phone logo.Microsoftin mobiilikäyttöjärjestelmä Windows Phone kärsii edelleen ohjelmistopulasta vaikka suurin osa niin sanotuista pakollisista onkin jo sille käännetty.

Nyt näihin niin sanottuihin “pakollisiin” on vihdoin saatu myös valokuvaussovellus Instagram joka on tarkoitettu pikaisten tilanteiden ja ilmiöiden tallentamiseen sekä niiden jakamiseen.

Instagram on saanut hurjan suosionsa sen mukana tulevien kuvaefektien ansiosta sekä helposta tavasta jakaa kuvia, viimeisin lisäys sovellukseen oli lyhyiden videoklippien tallennusmahdollisuus, video ominaisuutta ei kuitenkaan vielä Windows Phone versiosta löydy.

Microsoft yritti jo aikaisemmin kosia sovellusta Windows Phoneen mutta tuolloin kehittäjillä ei löytynyt kiinnostusta laajentaa uuteen käyttöjärjestelmään.

Windows 8 tableteille Instagram ei ole kuitenkaan vielä ilmestynyt.

Instagram BETA vaatii vähintään Windows Phone 8 käyttöjärjestelmän ja sen käyttöliittymä on käännetty monen muun kielen lisäksi myös Suomeksi. Ohjelmisto on tarjolla ilmaiseksi ja saatavilla heti Windows Phonen sovelluskaupasta.

LÄHDE: Instagram blog

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"